Продължава акция на МВР, която действа на територията на цялата

...
Продължава акция на МВР, която действа на територията на цялата
Коментари Харесай

Има задържани след масовите акции на полиция в страната

Продължава акция на Министерство на вътрешните работи, която работи на територията на цялата страна. Специализираната интервенция е против пазаруване на гласове, битовата престъпност, незаконната миграция и разпространяване на опиати. 
Прочетете още

В Бургаско към този момент има двама арестувани, единият от които за разпространяване на опиати, показва Нова. Той е престъпно проявен.  " Другото лице е съпричастно с закононарушение от битовата престъпност. Проверяват се повече от 10 адреса на разнообразни места. Акцентира се върху комерсиалните обекти и заложните къщи ", съобщи началникът на „ Охранителна полиция ” комисар Марин Димитров. И добави, че сигнали за пазаруване на гласове към момента няма. 

По думите му КПП-тата за противопоставяне на незаконната миграция работят непрекъснато, а локациите се трансформират от време на време.

В инспекциите вземат участие полиция, жандармерия и Националната организация за приходите. Вътрешният министър Иван Демерджиев към този момент разгласи, че полицията е в цялостна подготвеност да противодейства на купения избор.

Ето по какъв начин минаха инспекциите през вчерашния ден в Пловдив:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР