Продажбите в Тайланд стартират на 17 ноември. Пикапът ще се предлага

...
Продажбите в Тайланд стартират на 17
ноември. Пикапът ще се предлага
Коментари Харесай

Световна премиера на новия Mitsubishi L200

Продажбите в Тайланд започват на 17 ноември. Пикапът ще се предлага в 150 страни

Днес е международната премиера на новия L200 от Mitsubishi Motors Corporation (MMC). Пикапът бе представен в Банкок, а продажбите в Тайланд започват на 17 ноември.

Новият L200 е петото потомство на модел с 40-годишна история и се създава в завода Laem Chabang, поддържан от Mitsubishi Motors (Thailand) Co. Ltd. (MMTh), производител и дистрибутор на MMC в страната.

Този автомобил е стратегически модел за марката, а представянето му в Тайланд ще бъде последвано от останалите азиатски пазари, както и в Океания, Близкия Изток, Европа, Африка и Латинска Америка. Новото поколение ще се предлага в към 150 страни по целия свят.

По мотив на премиерата, Осаму Масуко - CEO на Mitsubishi Motors сподели: “Новият L200 е един от най-важните ни модели от стратегическа гледна точка. Неговият триумф ще затвърди устойчивия растеж на компанията. Новият модел идва с редица усъвършенствания в издръжливостта, надеждността и комфорта, развивани през последните 40 години. Убеден съм, че L200 ще успее да отговори на разнообразните потребности и желания на нашите клиенти по света. ”

Общ обзор
Новият L200 изцяло въплъщава в себе си ключовата фраза – „ Engineered Beyond Tough “ / “Повече от устойчив “/. Компонентите, които го вършат конкурентноспособен на пазара, са: по-агресивен дизайн, благодарение и на Dynamic Shield визията на предната решетка, която участва и в останалите модели от гамата; усъвършенствана 4WD система, която подсигурява същинско off-road преживяване, и най-актуалните асистенти за дейна и пасивна сигурност. На кратко, новият модел включва значителни подобрения по издръжливостта и надеждността, които да задоволят нуждите на бизнес клиентите, само че и комфорт и стил за потребителите с персонални коли.

Агресивен “Engineered Beyond Tough ” дизайн
Новият L200 идва с нов дизайн по концепцията “Rock Solid ”, приложена както отвън, по този начин и от вътрешната страна – издръжливост и солидност, подкрепени от експертност и умения в инженеринга.

Изглед начело
Предната част на автомобила е с новото поколение “Dynamic Shield ” решетка. Високият преден похлупак и уголемените фарове придават на модела един по-агресивен и мощен тип.

Изглед в профил и откъм гърба
Нови извивки в дизайна, контрастиращи с остри линии, удължени калници и ярки акценти – всички те акцентират мощта на пикапа, както и актуалната му визия. Светлините и броните са значима част от цялостния дизайн и образно разширяват предната и задната част.

Интериор
Реновираният интериор на L200 впечатлява с усещането за жанр и издръжливост чрез рамките на панелите на въздуховодите и различните бутони. Висококачествените текстилни и кожени материали се допълват от декоративни шевове в подовата конзола, подлакътниците и ръчната спирачка.

4WD система за повече завършения на всякакъв терен
Новият L200 с 4WD система работи както със Super-Select 4WD, гарантиращо на водача оптимален надзор на всякаква пътна настилка, по този начин и с Easy-Select 4WD. С допълнителните режими на шофиране и двете 4WD системи дават подобрено off-road прекарване.

Нов Off-road режим
Super-Select и Easy-Select 4WD системите работят с нова Off-road стратегия с 4 режима – трошляк, кал/сняг, пясък и скален терен (само в 4LLc). Когато е задействан, Off-road режимът едновременно контролира мощността на двигателя, трансмисията и спирачките, за да предотврати буксуване, затъване в кал/сняг и да усъвършенства прекосяването през всякакъв терен.

Контрол при втурване по надолнище
Скоростта на автомобила се контролира електронно, с цел да подкрепи лидера при прекалено стръмни или хлъзгави спускания по надолнище.

Системи за дейна и пасивна безопасност
Новият L200 резервира издръжливостта, надеждността и високото равнище на безопасност в кабината от настоящия модел, като включва и някои от водещите системи за сигурност:
Forward Collision Mitigation (FCM) – регистрира превозни средства и пешеходци пред автомобила, за да предотврати сблъсък;
Blind Spot Warning (BSW с LCA) – подпомага избягването на странични удари при смяна на лентите на придвижване, като отчита наличието на автомобил зад или в задната четвърт на пикапа и алармира на водача посредством аудио и образен сигнал в съответното странично огледало;
Rear Cross Traffic Alert (RCTA) – подпомага избягването на удари при връщане на заден ход;
Ultrasonic Misacceleration Mitigation System (UMS) – намалява риска от произшествия при неправилна употреба на педала на газта, изключително при движение напред или обратно в тесни пространства. Благодарение на Multi Around Monitor системата получавате изображение от птичи взор на пространството около автомобила, както и сигнализация от сензорите за паркиране.

Пикапът с същински функционалност и производителност
Освен всичко изброено, новият L200 включва и редица детайлни усъвършенствания, вдъхновени от Engineered Beyond Tough тактиката. Усещането при прекъсване е усъвършенствано чрез употребата на по-големи предни дискове и спирачни бутала; новите по-големи амортисьори усъвършенстват комфорта в задната част;
Преминаването от сегашния 5-степенен автоматик на новия 6-степенен гарантира едно по-плавно, само че и мощно ускоряване.

Планове за развиване
След старта на продажбите в Тайланд на 17 ноември, новият L200 ще бъде последователно показан и на другите пазари на марката в общо 150 страни в Азия, Океания, Близкия Изток, Европа, Африка и Латинска Америка. Продажбите в Европа и България ще започват през есента на 2019 г.
MMC възнамерява да продаде към 180,000 бройки от новия и от сегашния модел през тази фискална година. L200 е ключов стратегически модел и вторият най-продаван след Outlander през изминалата финансова година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР