Продажбите на червено вино, което носи името на изригналия на

...
Продажбите на червено вино, което носи името на изригналия на
Коментари Харесай

Изригване на вулкан в Испания увеличи продажбите на вино

Продажбите на алено вино, което носи името на изригналия на остров Ла Палма вулкан Кумбре Виеха се усилиха фрапантно, откогато новата му интензивност стартира преди три месеца.

Това са непредвидени доходи за избата " Бодегас Тенегия “. Представителите на избата споделят, че с името Кумбре Виеха (Стар връх) и повишената му известност в новините се появил и сериозен взрив на поръчките за тъкмо това вино.

" На процедура разпродадохме всичко ", споделя пред " Ройтерс " Карлос Лосано, който управлява производството.

Виното " Кумбре Виеха " се прави от седем разнообразни типа грозде. Създадено е през 2019 година, а от февруари се предлага и в заведения за хранене.

Първоначално продажбите не са изключително впечатляващи, а към половината от близо 10 хиляди бутилки отиват при клиенти на Канарските острови (един от които е Ла Палма). Нещата обаче внезапно сменят хода си след изригването - останалите бутилки са разпродадени за 6 седмици.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ABIÁN SAN GIL (@abiansangil)

Застрашителната вулканична активност, която унищожи хиляди къщи, до момента в който лавата си проправяше път към океана, утихна след 86 дни предишния понеделник, съгласно учените липса на сеизмична интензивност до 24 декември, ще значи формален завършек на естествения прелом.

Освен покачването на продажбите, изригването има и други позитивни страни: " Цялата тази пепел, която аргументи заличаването, построи и доста благодатен подпочвен пласт ", споделя Лосано.

Малките камъчета, изхвърлени при изригването, оказват помощ да се задържа водата в почвата, което е значими, защото на острова вали все по-рядко.. " Това е съвършен материал за развъждане и поддръжка на растения, които не се нуждаят от прекалено много вода. "

Още едно доказателство, че чашата е на половина цялостна, тъй като в последна сметка везните постоянно се уравновесяват.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Bodegas Teneguía (@bodegas_teneguia)
Нова мода измежду туристите – вулканичен туризъм
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР