Прочутото дуо на Холивуд Бен Афлек и Мат Деймън обяви,

...
Прочутото дуо на Холивуд Бен Афлек и Мат Деймън обяви,
Коментари Харесай

Бен Афлек и Мат Деймън със собствена продуцентска компания

Прочутото дуо на Холивуд Бен Афлек и Мат Деймън разгласи, че основава лична продуцентска компания. Според информация на концепцията е резултат от недоволството на двете звезди от отхвърли на доста от стрийминг фирмите да споделят облагите, генерирани от шлагерите през последното десетилетие.

Предвид дългогодишното им другарство и партньорство, новината не изненада никого от света на киното. През уикенда Афлек и Деймън оповестиха, че ще основат  своя самостоятелна продуцентска компания, с цел да се бори с този проблем, откакто получи финансиране от най-малко $100 милиона USD от капиталовата компания.

Афлек разяснява идното взаимно начинание по този начин „ Това е огромна стъпка в моята кариера, която премислям от  от доста, доста време “. А  Деймън към този момент се е заел да взе участие в редица филми, продуцирани извънредно от компанията. 

И двамата мощно се надяват да намерят метод да се възползват от смяната във филмовата и телевизионната промишленост във връзка с качеството на наличието, а не на размера. Що се отнася до управителните функции, те са си ги разпределили по този начин - Афлек ще заеме поста на основен изпълнителен шеф, до момента в който Деймън ще поеме ролята на основен креативен шеф.

А ние не се съмняваме, че начинанието ще е повече от сполучливо.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР