Прочутият народен артист на СССР Армен Джигарханян, след конфликт със

...
Прочутият народен артист на СССР Армен Джигарханян, след конфликт със
Коментари Харесай

Млада трета съпруга опита да убие прочутия Армен Джигарханян, актьорът проплака от болница: Гнусна история!

Прочутият национален актьор на Съюз на съветските социалистически републики Армен Джигарханян, след спор със брачната половинка му, е признат незабавно за лекуване в 57-а градска болница в Москва. Състоянието му се оценя като „ приблизително тежко” предават съветските информационни организации.

Основната версия за влошеното здравословно положение на 83-годишният актьор са фамилни раздори с третата му брачна половинка пианистката Виталина Цимбалюк-Романовска, която е с 44 години по-млада от него. Двамата подвигнаха женитба през 2015 г, когато Джигарханян се разведе с предходната си брачна половинка Татяна след съвсем половин век сватбен живот.

Според някои издания свадите сред артиста и младата му жена зачестили, откакто той я направил началник на личния си спектакъл, където тя била гардеробиерка и трансферирал главната част от положението си на нейно име.

Виталина отхвърля за спор, само че артистът е безапелационен и изяснява сбито пред московско издание, че тя го е лишила от всичко и не желае да я вижда повече.

„ Когато изляза от болничното заведение ще опиша всичко. Повярвайте ми, не си изобретявам нищо, това в действителност е гнусна история и те не може толкоз просто да бъде разказана”, споделя с мъка и засегнатост пред мк.ру известният артист.

Според телеграм-каналът Mash артистът е обвинил Виталина в опит да го убие и да завладее дефинитивно цялото му имущество.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР