Прочутият бивш руски фигурист Алексей Ягудин направи любопитно обяснение на

...
Прочутият бивш руски фигурист Алексей Ягудин направи любопитно обяснение на
Коментари Харесай

Алексей Ягудин: Фигуристите с криви крака имат предимство

Прочутият някогашен съветски фигурист Алексей Ягудин направи любопитно пояснение на превъзходството на младите състезатели от азиатски генезис в актуалното фигурно пързаляне.
 Искаш урок от Плюшченко - подготви 1000 евро на час
Според него едно от главните им преимущества са... кривите крайници.

" Те са по-ниски, отскокливи. Имат и криви крачета, като мен. С такава фигура е по-лесно да се пързаляш. Освен това са работохолици, не е нужно да ги юркаш.

А на нашите им би трябвало тояга. Толкова ги мързи, че им пречи на резултатите. Само в Русия можеш да чуеш от фигурист след късата стратегия, че се е провалил, тъй като му е било топло и се е изпотил.

Вместо да каже, че се е провалил, търси оправдания ", споделя Ягудин, който е олимпийски, четирикратен международен и троент европейски първенец.

Той също по този начин изрази раздразнението си от писанията, че е разкрил школа в Минск, с цел да продължи съперничеството си с Евгений Плюшченко, с който бяха съперници на леда.

" Това беше преди един милиард години. Ние към този момент сме с единия крайник в гроба, а не ни дават мира. Отваряш интернет и гледаш " Ягудин против Плюшченко ". Омръзна ми, само че въпреки това очевидно е добре, че сме оставили такава ярка диря след себе си ", разсъждава Ягудин.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР