Прочулият се като разследващ връзките на американския експрезидент Доналд Тръмп

...
Прочулият се като разследващ връзките на американския експрезидент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп е бил зависим от Русия - това гласи информация във второ досие за милиардера

Прочулият се като проверяващ връзките на американския експрезидент Доналд Тръмп някогашен чиновник на английското външно разузнаване МИ6 Кристофър Стийл е предал второ " досие " за Тръмп на ФБР. Това е станало, когато Тръмп към този момент е бил президент на Съединени американски щати, написа английският вестник The Telegraph, базирайки се на свои източници, съобщи Агенция " Фокус ".
Британският вестник твърди, че информацията в това второ досие не е минало процедура за удостоверение. Данните в документа касаят хипотетичните връзки на някогашния началник на републиканския избирателен щаб Пол Манафорт с Русия. Досието включва и изказвания, че Москва разполага с спомагателна уличаваща информация за любовните връзки на самия Тръмп.
 Тръмп предизвести, че Съединени американски щати се трансформират в комунистическа страна Тръмп предизвести, че Съединени американски щати се трансформират в комунистическа страна
Бившият американски президент Доналд Тръмп предизвести, че Съединени американски щати се трансформират в комунистическа страна със строги правила за цензура, съоб...
Интересен факт е, че източниците на информация за това досие обаче са разнообразни от тези, употребени за сформиране на! Основата на досието съставлява изложение на връзки сред Тръмп и Кремъл, като съгласно съставилия документа съветските служби са захранвали американския милиардер с компроментираща информация за съперниците му в президентската акция. Например една от посочените връзки е загадка среща на 19 юли, 2016 година сред Картър Пейдж, един от номинираните за съветници на Тръмп по външната политика и Игор Сечин, ръководителят на " Роснефт ". Сечин е считан за един от хората във вътрешния кръг на Владимир Путин. Сътрудничеството сред Тръмп и Кремъл продължавало " най-малко пет години ", а съветските служби имали компроментиращи неща за самия милиардер, в това число записи на Тръмп с проститутки в хотел " Риц Карлтън " в Москва, освен това в жилището, в който отседнали преди време Барак и Мишел Обама. Проститутките създали шоу с уриниране за Тръмп - така наречен " златни душове ".
Според сегашната публикация в The Telegraph, Стийл е разпитан от ФБР през септември 2017 година и е споделил, че някогашният му осведомител е станал недосегаем, само че нова " шпионска мрежа " стартира да получава информация за Тръмп, която съставлява интерес за някогашния чиновник на МИ6.
Събирането на уличаваща за Тръмп стартира през 2015 година. Първоначално това беше направено по заповед на поддръжници на Републиканската партия на Съединени американски щати, които подлагаха на критика милиардера, влезнал в битката за най-висшата държавна работа. Поръчката е получена от Fusion GPS, а по-късно Стийл и неговата лондонска компания вземат участие в работата по " досието ". Когато Тръмп стана най-вероятният претендент за президент, републиканците, съгласно The New York Times, стопират да финансират Fusion GPS, само че демократите демонстрират интерес и поемат нещата в свои ръце. Това беше разкрито от The Washington Post - че.
Покрай това досие обаче BBC цитира, съгласно която Русия разполага с повече от един записи със полов темперамент на Тръмп. Новината излезе на бял свят дни преди Тръмп да се закълне публично като държавен глава на Съединени американски щати.
 Доналд Тръмп помилва съветника, който най-явно сподели връзките му с Русия Доналд Тръмп помилва съветника, който най-явно сподели връзките му с Русия
С обява в Twitter към момента настоящият американски президент Доналд Тръмп разгласи, че помилва някогашния си консултант по националната сигу...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР