Прочетете това, преди да пренебрегнете поредния симптом на умора. Хиофизата, която

...
Прочетете това, преди да пренебрегнете поредния симптом на умора.
Хиофизата, която
Коментари Харесай

4 факта за връзката между стреса и женското здраве

Прочетете това, преди да пренебрегнете следващия признак на отмалялост.

Хиофизата , която е виновна за производството на естроген и прогестерон от яйчниците, е анатомично ситуирана под хипоталамуса – част от мозъка, която управлява прочувствената активност на индивида. Заедно те образуват една система и си въздействат. Именно поради това мощният стрес е кадърен да предизвика ендокринен дисбаланс , чиито последици могат да отключат проблеми с раждаемостта.

За да се справите със обстановката, приемайте магнезий и фолиева киселина , включете в менюто си и ленено масло: то оказва помощ да балансирате хормоналния декор. И не се опасявайте от хормоналните лекарствени артикули – те са за да оказват помощ на организма. Така цифрата, която демонстрира кантара, понижава, а положението на кожата доста се усъвършенства.

Психосоматиката към момента никой не е отменил . Удивителен факт е да вземем за пример, че голям брой дами в концлагерите са били с нарушавания в менструалния цикъл. Организмът по този метод (освен всичко друго) се защитавал и от нежелана бременност в ужасните условия. Така че, когато идващият път се затормозите с ненужно доста работа, с която просто не можете да се справите, не забравяйте за това.

Стресът въздейства на хормона THS (тироиден подтикващ хормон), който на собствен ред контролира производството на тироксин и трийодотиронин. Ако индикаторите тук не са добре, честите признаци са нарушавания на менструалния цикъл или цялостното му неявяване (аменорея). Последствията могат да бъдат много неприятни – внезапно наддаване на килограми и постоянно депресивно въодушевление са единствено една част от тях.

И въпреки всичко имаме вяра, че уравновесеното хранене и ежедневният нарцисизъм са залог за здраве и спокоен живот.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР