„Проблемите в Министерството на културата се трупат от години наред.

...
„Проблемите в Министерството на културата се трупат от години наред.
Коментари Харесай

Фицата към Просто Наско: Ще бъда трън в твоята пета!

„ Проблемите в Министерството на културата се натрупат от години наред. Наблюдавам процеса от години. Годините минават, а никакви старания не се поставят “. Това сподели пред БНР артистът Филип Аврамов.

Той разгласява иронично видео, с което осмя клипчето на министър на културата Атанас Атанасов, взривило страната в последните дни поради подозрения, че Просто Наско е под въздействието на опияти в работно време.

" Здравейте, аз съм Просто Фильо от квотата на театралните артисти. И това не е смешка, з@щото съм прочут. Днес си направих селфи и видео, въодушевен от Наско Атанасов, с цел да ме видят и чуят в Министерство на културата. Здравей татееееее, Здравей Наскоооо ", написа тогава в допълнение Фицата.

„ Да се одобри тактика за 12 години напред, обвързвана с културата. Да не се търсят пари от бюджета, а да се одобри Законът за меценатството. Няма Закон за авторското право, който да ни обезпечи и да продължаваме да се занимаваме с спектакъл. Трябва да се промени и Законът за радиото и малкия екран ", даде насоки на Наско артистът. И се зарече да бъде " бодил в петата на Наско ".

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР