Проблемите се натрупаха и започнаха да пречат в хода на

...
Проблемите се натрупаха и започнаха да пречат в хода на
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Проблемите се натрупаха и започнаха да пречат на работата ни

Проблемите се натрупаха и започнаха да пречат в хода на нашата работа.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ по bTV шефът на Националното бюро за надзор на специфични разследващи средства Бойко Рашков. Изказването му е предизвикано от отчета за подслушванията.

„ Изнасянето на тези данни по подобаващ метод в Народното събрание в намерено съвещание трябваше да окаже позитивно влияние върху народните представители “, съобщи той.

По думите на Бойко Рашков предходната година данните са били дотам неглижирани, че по тях не е имало никакъв спор.

„ Аз съм деятелен човек и желая да се свърши потребна работа “, съобщи той.

Директорът на Националното бюро за надзор на специфични разследващи средства посочи още, че е имало изявления, съгласно които сякаш той правил вредоносна активност, излагайки работата на Бюрото.

„ Докладът на Бюрото е отчет на групов труд “, съобщи той.

Бойко Рашков посочи още, че не знае за какво в пленарната зала се стигна до бурни реакции. Според него е имало обстановки на жестоко държание и спирания.

„ Изглежда имаше боязън в тези хора. Никъде в моето ревю аз не съм твърдял, че има всеобщо подслушване на политици “, счита той.

Рашков съобщи още, че би трябвало да има данни за тежко съзнателно закононарушение, което законът обрисува, с цел да бъде правомерно едно подслушване.

„ Представители на прокуратурата се трансфораха в критици на Бюрото, без да разясняват слабостта в личната си работа ", съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР