Проблемите с повишената инфлация и лихвените проценти затрудняват много американци

...
Проблемите с повишената инфлация и лихвените проценти затрудняват много американци
Коментари Харесай

Защо високодоходната спестовна сметка е по-добра от тези 4 популярни алтернативи

Проблемите с нарасналата инфлация и лихвените проценти затрудняват доста американци да свързват двата края. Въпреки това, едно преимущество на настоящата среда е по-високата рентабилност на високодоходните спестовни сметки (HYSA).

„ Понастоящем лихвените проценти по високодоходните спестовни сметки са над 5% в някои случаи, до момента в който общоприетата спестовна сметка в елементарна банка може да бъде 0,1% “, споделя Джей Зигмонт, Ph.D., сертифициран финансов плановик и създател на Childfree Wealth. А високодоходните спестовни сметки са ужасно място да запазите незабавните си спестявания и пари за краткосрочни цели, споделя Зигмонт.

Освен това тези сметки оферират сигурността на депозитната застраховка. „ Вашите пари са сигурни в спестовна сметка с висока рентабилност, защото са застраховани от FDIC до $250 000 за самостоятелни сметки и $500 000 за взаимни сметки “, споделя Ерик Кроук, сертифициран финансов плановик, упълномощен консултант по ръководство на благосъстоянието и президент на Croak Capital...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР