Проблемът Украйна-Русия е много сложен. Зеленски има основания, че ако

...
Проблемът Украйна-Русия е много сложен. Зеленски има основания, че ако
Коментари Харесай

Експерт: На улиците в Русия, независимо, че ги бият и мачкат, хората протестират

Проблемът Украйна-Русия е доста комплициран. Зеленски има учредения, че в случай че някой има немалка виновност за всичко, то това е самата Европа. Европа беше тази, която повярва на Русия, че тя ще бъде извънредно блага, че тя ще продава природен газ на положителни цени, че ще изкупят в Лондон един квартал, ще си купят яхти, ще си купят самолети, ще си купят тимове. Русия разчита на три неща - газ, петрол и военна индустрия. Самата Европа би трябвало да намерения за какво повярва на този човек. Това разяснява дипломатът от кариерата и някогашен дипломат на България в Съединени американски щати Лъчезар Петков в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Това, което в действителност следва, е оптимално уединяване и блокаж на Русия. Ние също би трябвало да търсим опция. Трябва да намерим нови сътрудници, да търсим газ от други места. В краен случай ще стартираме да копаем въглища. Изключителни и жестоки наказания без никаква амнистия са нужни ", разяснява Петков.

" Трудно е да се предвижда какво ще направи Путин, само че въпреки всичко ми се коства, че когато приказваме за натискането на едно несъмнено копче, хората към него няма да го разрешат. На улиците в Русия, без значение, че ги бият и мачкат, хората стачкуват. Интелектуалците пишат писма, това може да ескалира ", добави специалистът.

" Наблюдавали ли сте Путин и по какъв начин той движи ръцете си. След като Путин е подготвен да си рискува милиардите, а той ги има. Те не са в Европа, те са през океана. Както през днешния ден се загатна те ще вземат някои неща на въпросните олигарси. Не апартаментчетата на морето на руснаците. Руснаците, които имат тези жилища по морето, са държавни чиновници. Но въпреки всичко какво има Русия в нашата страна. Примерно един Лукойл. Има една забавна публикация на Гари Каспаров, която споделя, че когато отидете да си напълните резервоара с бензин за 70 лв. - 7 лв. отиват непосредствено за въоръжение ", разяснява Петков.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР