Проблемът с пърхота може да бъде решен лесно Пърхотът е

...
Проблемът с пърхота може да бъде решен лесно Пърхотът е
Коментари Харесай

Проблемът с пърхота може да бъде решен с естествени средства

Проблемът с пърхота може да бъде решен елементарно

Пърхотът е проблем за доста хора. На първо място, той е естетически проблем, по тази причина доста хора пробват разнообразни способи да се оправят с него.

Харчат пари за скъпи шампоани и препарати, които краткотрайно отстраняват казуса, а от време на време предизвикват повече щета, в сравнение с изгода.

Трябва да бъдете търпеливи, защото казусът с пърхота може да бъде решен с естествени средства.

Необходими съставки:
¼ чаша ябълков оцет
¼ чаша вода

Приготвяне:
Направете разтвор с ябълков оцет и вода 1: 1 и разбъркайте добре. Нанесете сместа в косата, увийте с найлонова торбичка и от горната страна с забрадка. Оставете да престои 15 минути.

След това изплакнете с хладка вода. Повтаряйте процедурата най-малко 2-3 пъти седмично, само че още след първото приложение ще забележите огромна смяна.

Много е значимо да изплакнете косата с хладка вода и в случай че употребявате сешоар, дръжте го допустимо на по-голямо разстояние.

С течение на времето косата ви ще стане блестяща а и с всеки минал ден ще имате все по-малко пърхот. Кожата на скалпа ви ще се обнови и ще дишате свободно.

Лимонът също може да помогне в този развой. Всичко, което би трябвало да извършите, е да втриете свеж лимонен сок в скалпа. Това ще понижи появяването на пърхот.

Вижте още: Пречистване на кръвоносните съдове и усилване на имунитета

Процедурата с лимон би трябвало да се организира най-малко един път седмично.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР