„Проблемът на Странджа не е чумата, а обезлюдяването. Държавата е

...
„Проблемът на Странджа не е чумата, а обезлюдяването. Държавата е
Коментари Харесай

Петър Кънев: Проблемът в Странджа не е чумата, а обезлюдяването

„ Проблемът на Странджа не е чумата, а обезлюдяването. Държавата е абдикирала от този район”. Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” депутатът от Българска социалистическа партия Петър Къне в във връзка напрежението в Странджа поради чумата по животните.
Стадото на баба Дора в Шарково към този момент е умъртвено (ОБНОВЕНА) Тази заран селото беше отцепено от полицията
Относно обвиняването на ГЕРБ към водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова , че е подстрекавала протестиращите в Шарково и с това е заплашила националната сигурност, Кънев сподели: „ Ако има подстрекателство, би трябвало да има следствие и съд”.
Стоят ли социалистите зад митингите в Шарково? От Българска социалистическа партия към този момент не разясняват обвиняванията на ГЕРБ
Относно плана на Българска социалистическа партия „ Визия за България” Петър Кънев изясни, че в документа няма числа, тъй като това не е бюджет. Тази визия е покана за спор, посочи той.
Корнелия Нинова: Не на джендър идеологията в учебно заведение Тя разгласи това при представянето на плана „ Визия за България ” на Българска социалистическа партия
Кънев прикани хората, които разясняват документа, да го прочетат целия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР