Пробивът под Водната палата ще започне следващата седмица. Като първоначално

...
Пробивът под Водната палата ще започне следващата седмица. Като първоначално
Коментари Харесай

Окончателно: Без леви завои на Водната палата, махат кръговото догодина

Пробивът под Водната палата ще стартира идната седмица. Като в началото ще бъде напълно затворено източното платно на бул.  „ Марица-юг ”. Така направлението  от запад и север няма да бъде допустимо към източната част на Пловдив, а целият трафик ще се пренасочва към кръстовището на Чифте баня, съобщи зам.-кметът по строителство  Пламен Райчев.
Прочетете още
Относно рецензиите на кмета на регион „ Централен ” Георги Стаменов, че той план и до момента не е виждал, Райчев съобщи, че планът е обществен и всеки, който желае може да отиде в Партийниятдом и да се запознае с него.

Окончателната разработка е, че левите завои на бъдещото кръстовище няма да бъдат вероятни, а вероятните посоки ще бъдат напряко и надясно.

Кръговото кръстовище в последна сметка ще бъде отстранено след Нова година, когато от компанията реализатор ще приключат действия по източната част. Също по този начин моста на Панаира няма да бъде затварян напълно за придвижване по време на цялата реорганизация като коли ще се движат в двете посоки в едно от платната на моста.

Градските управляващи чакат пробивът на Водна палата  сериозно да облекчи придвижването региона. Стойността на строително-монтажните действия по плана „ Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две равнища за връзка на бул. „ Цар Борис III Обединител “ и бул. „ Марица – юг “  възлиза на 9,2 млн. лева. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР