Призрачната“ съпруга на британски телевизионен готвач си спести цяло състояние

...
Призрачната“ съпруга на британски телевизионен готвач си спести цяло състояние
Коментари Харесай

Как онлайн детективи спасиха „призрачната“ съпруга на избягал британски телевизионен готвач ЦЕЛО СЪСТОЯНИЕ от разходи за развод, след като го проследиха

„ Призрачната “ брачна половинка на английски ефирен готвач си спести цяло положение от разноски за бракоразвод с помощта на онлайн детективи която наблюдава изчезналия си брачен партньор.

Ашли Магуайър твърди, че нейният сътрудник Чарлз Уидърс е изцяло липсващ, до момента в който е била бременна с второто им дете в обява във Фейсбук, която от този момент стана вирусна.

В сърцераздирателна обява, майка на две деца сподели, че търси някогашния си, който е " решил, че да бъде брачен партньор и татко не е методът на живот, който желае " и е " нереален ".

Тъй като нямаше контакт с родения в Лондон готвач повече от година, Ашли обезверено искаше да го откри, с цел да завърши развода им, и се обърна за помощ към обществените медии.

Във вирусната обява Ашли написа: „ Той се реалокира някъде отвън щата и смени телефонния си номер.

„ Разводът с някой, който е изцяло недосегаем, е в действителност сложен и нескончаем, тъй че се пробвам да го проследя, с цел да взема подписа му върху няколко документа, с цел да мог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР