Призовавам всички граждани да гласуват за промяна . Това заяви

...
Призовавам всички граждани да гласуват за промяна . Това заяви
Коментари Харесай

Христо Иванов: Да гласуваме за промяна и за това в България наистина да има демокрация

" Призовавам всички жители да гласоподават за смяна ". Това съобщи съпредседателят на “Демократична България “ Христо Иванов, откакто упражни правото си на глас, като увери, че гласуването е безвредно, има условия това да стане подредено и без опасности за здравето.
" Гласувах с хартия, тъй като разбираме, че има нередности с машините. Оценяваме точният им резултат и обсег. Призовавам всички жители да излязат и да гласоподават без значение от хаоса, който беше позволен от ЦИК. Трябва да излезем и да гласуваме за смяна и за това в България в действителност да има народна власт. За независимост, правда и рационализация ", сподели Иванов.
 Изборният ден стартира обикновено в цялата страна Изборният ден стартира обикновено в цялата страна
Изборният ден в страната стартира обикновено в 7 часа тази заран. До момента няма данни за произшествия.  Над 11 980 секции са оголен...
“Работим за това да бъдат почтени. Инвестираме съществено доброволческо изпитание това да се случи и чакам те да са почтени “, сподели Иванов и още веднъж приканва всички да гласоподават. " Очаквам да се образува Народно заседание с повече легитимност, в което да стартира диалог за смяна ", сподели още той. По думите на Иванов високата изборна интензивност е гаранция за това, че Народното събрание ще се употребява с легитимност и ще може да взима решения за бъдещето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР