Призовавам колегите да не бъдат такива крайни популисти. Това заяви

...
Призовавам колегите да не бъдат такива крайни популисти. Това заяви
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Колегите от БСП да не бъдат крайни популисти

Призовавам сътрудниците да не бъдат такива крайни популисти. Това съобщи националният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова. Тя разяснява импортираното през днешния ден предложение от Българска социалистическа партия депутатите да нямат лятна почивка и да работят през целия месец август, до момента в който не одобряват всички законопроекти, разрешаващи проблемите на хората с увреждания и удовлетворяващи желаният им.

 © Архив - Българска национална телевизия
„ За следващ път следя, че настояванията на избрана обществена група се употребяват за политическа изразителност. Може би това щеше да е задоволително, в случай че не ставаше въпрос за прилагане от страна на една госпожа, която във вчерашния и днешния ден се е записала само, че е в постройката на Народното събрание. Направила съм информация в осведомителната система за гласоподаване в Народното събрание. От 59 гласувания през днешния ден, досега, Корнелия Нинова е гласувала единствено един път – на утринна регистрация, с цел да ѝ се брои този ден за присъствен и с цел да не бъде санкционирана от управлението на Народното събрание. Във вчерашния ден, от 90 гласувания в зала, Корнелия Нинова има 5 такива “, изясни Атанасова.

Според нея политиците би трябвало да демонстрират сензитивност към проблемите на всички обществени групи, само че да не злоупотребяват с това. Десислава Атанасова добави, че всички законодателни начинания по тематиката могат да бъдат признати до началото на август, даже и в случай че се наложи Народното събрание да работи с удължено работно време.

Коалиционните сътрудници на ГЕРБ също разясниха тематиката. Лидерът на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров акцентира: „ Трябва да имаме поради, че Народното събрание не е завод, в който се създават елементи. Работата е по-специфична, тя е многостранна, не е единствено гласуването на корекция в избран закон “. Той добави, че ще се запознае детайлно с предлагането на Българска социалистическа партия и в случай че то е добре аргументирано, персонално той би го подкрепил.
 Българска социалистическа партия внесе в Народното събрание предлагането си депутатите да нямат лятна почивка Българска социалистическа партия внесе в Народното събрание предлагането си депутатите да нямат лятна почивка
Българска социалистическа партия внесе в деловодството на Народното събрание предлагането си депутатите да нямат лятна почивка и да работят през целия месец август. Предложението на лев...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР