Призовавам г-жа Манолова (Мая Манолова, кандидат за кмет) да си

...
Призовавам г-жа Манолова (Мая Манолова, кандидат за кмет) да си
Коментари Харесай

Фандъкова: Няма таен кръг! София се управлява прозрачно

Призовавам госпожа Манолова (Мая Манолова, претендент за кмет) да си обясни връзките с господин Борисов (Бойко Борисов, водач на ГЕРБ и премиер). Така Йорданка Фандъкова, претендент за кмет на София на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, отговори на обвиняването на главния си конкурент, че столицата се ръководи не от кмета, а от скришен кръг „ Орлетата”.

„ Не одобрявам да ми приказва за задкулисие човек, който беше лицето по време на държавното управление „ Орешарски” на задкулисието, и стоеше против жителите, а в този момент се крие зад. От началото на акцията чувам внушения без конкретика”, разяснява Фандъкова.

Относно задълженията на „ Топлофикация – София” претендентът на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили посочи, че писмата, които демонстрира Манолова са регулярни писма от „ Булгаргаз”. По думите ѝ сдружението от години рекетира „ Топлофикация” като ѝ постанова „ рекетьорски” условия. Кметът посочи, че се работи по законови промени, които да дата опция на топлофикационото сдружение да работи с други снабдители на газ. Тя подсети, че преди години „ Топлофикация – София” беше върната на Столичната община с задължения над 500 млн. лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР