Призовавам българите да започнем кампания Билет за Киро. Време е

...
Призовавам българите да започнем кампания Билет за Киро. Време е
Коментари Харесай

Да започнем кампания Билет за Киро, зове Костадин Костадинов

Призовавам българите да стартираме акция " Билет за Киро ". Време е да отървем държавното управление от тъгите му, време е да отървем и себе си от него. Това написа в своя фейсбук профил водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Вчера българският министър-председател разгласи акция за даряване на средства, с които да се купуват оръжия за Украйна, като даде персонален образец, дарявайки една своя заплата. Смятам че в случай че изпратим него и цялото му държавно управление назад в Канада, ще създадем сериозна услуга и на двете страни - просто внезапно ще се вдигне интелектуалното ниво и на двата народа, добавя Костадин Костадинов.

" Ето за какво на собствен ред приканвам ние българите да стартираме акция " Билет за Киро ", чиято цел е да се съберат средства за закупуване на самолетни билети на цялото държавно управление, с цел да може то да се прибере по живо, по крепко в Канада. Време е да отървем държавното управление от тъгите му, време е да отървем и себе си от него ", написа още водачът на " Възраждане ".

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР