Призовавам актива - ще ходите, ще обикаляте сред хората. Искам

...
Призовавам актива - ще ходите, ще обикаляте сред хората. Искам
Коментари Харесай

Бойко Борисов: След управлението на ПП е като след война, няма оправяне

" Призовавам актива - ще ходите, ще обикаляте измежду хората. Искам да стигнете до всеки един човек, да говорите с всеки, който е против нас или е подмамен от Политическа партия. Ще обяснявате какви вреди нанесоха на страната тези хора. Няма оправяне, най-малко 1 година Като след война е. Такова счупено нещо мъчно се поправя. Народът би трябвало да се сплоти като едно цяло. Стига сме правили избори. До тук дадохме 1 милиарда лева Трябва малко разсъдък. Не вървете на война и на борба, би трябвало работа, с цел да излезем от рецесията. " С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към деятели на партията при разкриване на предизборната акция в Благоевград.

Борисов бе ядосан на локалната конструкция и не бе идвал повече от 3 година " Благоевград ми е огромна болежка. Няма нещо, което да не сме създали - всички блокове санирани, спортни площадки, учебни заведения, автомагистрала, само че вие се карате. Много вождове, типично за тоя край, и в един миг - вождове доста, индианци малко. Дойдох да ви се накарам ", изясни Борисов повода да не идва в града до момента и даде ултиматум разправиите в локалната конструкция да престанат.

Каза, че от тези избори по-лесни не е имало. Когато ГЕРБ е управлявала, не е имало съпротива и " се разглезихте ". " Тия паднаха на шестия месец, тъй като сме яка съпротива. Това беше най-бързо пенсионирания министър председател. Отрекоха се от него и Слави, и Корнелия, и Радев. Какво направиха? Нищо! Сега отново злополука в Кресненското дефиле и нашите хора, които пътуват чакат с часове. Тунелите и мостовете на автомагистрала " Струма " са подготвени, само че преднамерено не ги пускат. Трябва да се постави един билборд, че Сандов, Кирчо и Асенчо са отговорни за злополуките ", добави Борисов.

Изнесе данни и за цените на горивата и питателните артикули по времето на ГЕРБ и в този момент и изясни, че всичко е поскъпнало в пъти. Показа и схемата с горивата и по какъв начин 30% отивали при медиатори, а финансовото разузнаване щяло " един ден да проверява тази скица ". Правителството на Политическа партия било най-успешното за Русия.

" Всяка седмица теглят по 500 млн. лева дълг, а изясняват, че имало остатък. Защо тогава го теглят? Защото не заплащат. Така правеше и Симеон Дянков. Задържаше ДДС-то на компаниите и в края на годината ми споделяше, че има остатък. Това очевидно е някакъв презокеански трик ", изясни водачът.

Не пропусна да спомене и за ареста си. " Севда е по-добра от Ленчето, като пиарка, и пратиха да я арестуват и нея. Типично Сталински способи! ", сърдит сподели Борисов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР