Признаваме, че следим с интерес морските приключения на красивата актриса.

...
Признаваме, че следим с интерес морските приключения на красивата актриса.
Коментари Харесай

Ето какво прави Радина на морето

Признаваме, че следим с интерес морските завършения на красивата актриса. Не единствено тъй като е надарена театрална и кино звезда. И освен тъй като е половинка на харизматичния Деян Донков.
 Радина Кърджилова и морските завършения на актрисата
Ранните морски завършения на Радина Кърджилова

С дете на море

И кариерата ѝ, и връзката ѝ, и ролята ѝ на майка, и секси визията ѝ от морето - всичко, което прави, носи нейната особена хубост.

За наслада на всички Радина постоянно пуска красиви фотоси в профила си в Instagram. А в последно време те са единствено от една точка - морския бряг. Тя, Деян и дребният Христо наподобяват свободни и щастливи покрай водата.

View this post on Instagram
on Aug 2, 2020 at 3:08am PDT

Забелязахме, че на морето тя на драго сърце практикува и новото си занимание - разработване на бижута. В спонтанното си ателие навън (буквално на пясъка и до морето) Радина се е съсредоточила в направата на следващото си произведение, евентуално колие.

View this post on Instagram
on Aug 4, 2020 at 11:18pm PDT

Всъщност актрисата се отдава на заниманието си, когато професионалните ѝ задължения стопират - поради затварянето на театрите и изключителното състояние около COVID-19. Оттогава в профила ѝ започнаха да се появяват и фотосите на ефирни огърлици, гривни и гердани от естествени камъни.

View this post on Instagram
on Aug 4, 2020 at 11:18pm PDT

Ето че в отворилото ѝ се свободно време носителката на Икар намира време да се занимава още веднъж с изкуство, само че под друга форма. И да, ние несъмнено ги харесваме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР