Признание за кандидат-кмета на ГЕРБ в София направи лидерът на

...
Признание за кандидат-кмета на ГЕРБ в София направи лидерът на
Коментари Харесай

Напрежението расте! Румен Христов с признание за кандидата на ГЕРБ в София

Признание за кандидат-кмета на ГЕРБ в София направи водачът на Съюз на демократичните сили, съдружен сътрудник на Борисовата партия.

„ Мислехме разновидността да подкрепим Вили Лилков, само че няма по какъв начин най-голямата политическа групировка ГЕРБ-СДС да не си издигне претендент “, призна Христов пред Българска национална телевизия.
-->
„ Решени сме да дадем сериозен отпор и сериозна борба за кметските избори за София. Истината е, че се търсеха разнообразни профили и че имаше доста претенденти, пресяването не ставаше толкоз бързо.

Но е обикновено, когато търсиш най-подходящия кандидат… при изискване, че насреща има претендент от Държавна сигурност (ДС) “, разяснява Румен Христов.

„ Не съм акредитиран да кажа по кое време ще бъде оповестено името за претендент за кмет на София. Това е в пълномощията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Все още са 3-4 претенденти, към момента няма дефинитивно решение, само че знам накъде се клони “, призна той.

Както „ Стандарт ” към този момент заяви, през вчерашния ден Изпълнителната комисия на ГЕРБ е оставила тир имена, измежду които Борисов ще направи избори си.

Христов предвижда, че към Терзиев ще има нова политическа групировка и той даже може да се впусне в борбата за Народното събрание (НС).

„ Според мен Политическа партия и Демократична България са артикул на задкулисето в България. Все отново знаем чии наследници и чии деца са. Може би президентът Румен Радев съжалява, че ги извади на политическата сцена.

Ние направихме огромния компромис за това да сме дружно в ръководството с ПП-ДБ. Но го направихме, тъй като искахме да реализираме огромните цели – приемането на България в Шенген и Еврозоната “, показа съдружният сътрудник на ГЕРБ в утринния блок на Българска национална телевизия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР