Приятелството на ТВ дуото Виктор Николаев и Аделина Радева било

...
Приятелството на ТВ дуото Виктор Николаев и Аделина Радева било
Коментари Харесай

Виктор Николаев и Аделина Радева се скарали заради почивката на водещия в Барселона

Приятелството на ТВ дуото Виктор Николаев и Аделина Радева било на път да се разтрогне вечно. Повод за дрязгите посред им станал непредвиденият дълъг отпуск на водещия, който вбесил неговата колежка. Виктор решил да премълчи от Аделина, че е изискал от шефовете двуседмична отмора, тъй като знаел, че това му решение ще я изнерви. Радева научила, че екранният й сътрудник ще отсъства, няколко часа преди той да се качи на самолета за Барселона. Журналистката изпаднала в бяс, тъй като на нея щяло да й бъде позволено да отмаря чак след септември месец, тъй като съгласно закона никой няма право да си взима отпуск, преди да е направил най-малко 8 месеца стаж на трудов контракт на новото си работно място.

Близо двете седмици, в които на Радева й се наложило компактно да води утринния блок на Нова телевизия сама, й се сторили безкрайни и ужасно сложни, защото за пръв път й се случвало да изнася цялото предаване на своя тил и не била готова за независими ефирни подвизи. Зрителите също видяха терзанието й, което си личеше от непрекъснатите лапсуси и забавените й реакции. Колежката на Николаев беснеела и че единствено след два месеца още веднъж щяла да премине през същото напрежение, тъй като тогава Виктор по традиция почивал още 10 дни на гръцкото море и надали щял да анулира проектите си, с цел да я улесни.

Все отново водещият се извинил на екранната си половинка, само че без гузна съвест пръснал съвсем 10 хиляди лв. на фамилната си почивка в Испания. Очевидно стандартът на живот на журналиста се е вдигнал, защото до предходната година той водеше жена си и щерка си за Великден на курорт в Халкидики, където цените са надалеч по-ниски от тези в Барселона. В испанския град семейство Николаеви обаче не отишли да плажуват, а да преглеждат главните архитектурни и естествени забележителности.

Освен че наели стая в ултралуксозен хотел, взели и кола чартърен, с която свободно кръстосвали из града. Очевидно тази пролет Испания е новата притегателна точка на българския хайлайф, който очевидно се е пренаситил да посреща пролетните празници в прилежаща Гърция. Заедно с Виктор на отмора в Барселона били още продуцентът Иван Христов с жена си Ирина Тенчева и всичките им четири деца, писателката Людмила Филипова и компания, както и някогашната жена на Валери Божинов и Ники Михайлов – фолкзвездата Алисия.
Източник retro.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР