Приятелството е нещо, което всеки човек цени и има нужда

...
Приятелството е нещо, което всеки човек цени и има нужда
Коментари Харесай

Изповедта на кумата: Сложих 50 лева в плика, а след това булката ме изненада!

Приятелството е нещо, което всеки човек цени и има потребност от правилни другари, с цел да води благополучен и пълностоен живот. Най-прекрасното възприятие на света е да знаеш, че има на кого да разчиташ, без да са намесени финанси или някакви облаги. Днес ще ви разкажем една прелестна история, която вдъхва вяра във всеки човек.

Едно момиче ще се дами и разумно, моли най-хубавата си другарка да й стане кума. Кумата с наслада се съгласява, само че идва и моментът, в който би трябвало да създадат подарък на младоженците. По думите на кумата, в този миг тя и мъжът й не са в положително финансово положение и могат да отделят единствено 50 лв., които да подарят на младото семейство.

Тя поставя 50 лв. в плик и ги дава на булката. По време на празненството обаче, булката взема решение да огласи обществено кой какъв брой пари им е подарил. Тя стартира да отваря пликовете и да споделя суми от порядъка на 100 и повече лв., а кумата и мъжът й стартират от ден на ден да се тормозят и да ги е позор от личната им сума.

Когато отваря плика на кумата, булката споделя, че от тях е получила 1000 лв..

След това се доближава към най-хубавата си другарка и й връща плика, като й изяснява, че е трогната от жеста, само че няма да одобри парите, тъй като е наясно със фамилното състояние на кумата. Казва й също, че е оповестила, че е получила 1000 лв., с цел да защищити приятелката си от одумванията на другите хора. Трогната кума по-късно вижда, че във върнатия плик, с изключение на нейните 50, има още 1000 лв., подарени от булката. С този роман, анонимната кума желае да покаже признателността си към най-хубавата й другарка, която несъмнено е честна и почтена жена. Точно такива истории ни дават вяра за бъдещето!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР