Приятелствата между животни не са нещо необичайно, особено когато става

...
Приятелствата между животни не са нещо необичайно, особено когато става
Коментари Харесай

Когато теле и куче станат най-добри приятели

Приятелствата сред животни не са нещо извънредно, изключително когато става въпрос за кучета, котки и други общоприети домашни любимци. Когато споменем за другарство сред теле и куче обаче, нещата стават по-интересни.
 Белогърла овесарка и фактът, че тази птица може да се похвали с четири пола
Птицата с четири пола

Когато единствено два не са задоволителни

Преди време Сюзън Клингенбърг избавя новородено теле на име Бъкет от търг за добитък в Мериленд, Съединени американски щати. Едва ли обаче тогава тя е знаела какъв брой доста то ще се сближи с домашния ѝ любим.

Кучето ѝ се споделя Колтън и е смесена порода санбернар. Веднага щом в къщата на стопанката обаче се появява телето Бъкет, то си намира местенце в къщичката на кучето, където заспива. " Просто си сподели: " Това наподобява комфортно ", спомня си Сюзън Клингенбърг.

Още на идващия ден двете животни стартират да си играят и да тичат дружно на открито, като че ли и двете са кучета. " Гушкаха се дружно. Беше толкоз сладко, като че ли са две бобчета в една шушулка ", споделя още стопанката им.

Връзката сред Бъкет и Колтън се е трансформирала в най-хубаво другарство и е към момента мощна. Телето е към този момент на пет години и е толкоз пораснало, че с цел да огледа на равнището на очите си кучето Колтън, би трябвало да свие колене. Колтън е към този момент на девет години, само че дружно с Бъкет не престават да си играят, да се гушкат и да се грижат един различен, написа People.
 Котето Хоуп, агенезия и по какъв начин животното пораства без да развива полови органи
Котето, което не е нито мъжко, нито женско

Хоуп има “специален статус ”

Любопитно е, че когато Сюзън вика телето, то незабавно отива при нея. Затова и тя счита, че то в действителност има личността на куче и е един тип куче - вегетарианец, защото както всички останали телета, се храни с растителна храна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР