Приятелката на Николай Михайлов - , изглежда продължава да бъде

...
Приятелката на Николай Михайлов - , изглежда продължава да бъде
Коментари Харесай

СНИМКА: Разголената нова задница на Ни Ло подлуди босненска медия

Приятелката на Николай Михайлов - , наподобява продължава да бъде най-коментираната българска футболна половинка в задгранични издания. Разбира се, някогашната плеймейтка съумява да реализира това чрез горещи фотоси, които не стопира да бълва в Instagram.
От края на предходната година Лозанова се снабди с мечтаното бразилско дупе, което се трансформира в акцент на последните ѝ фотосесии. Преди два дни брюнетката се снима пред огледало, показвайки разголени новите си седалищни елементи и това не остана неусетно.
Любопитна бе реакцията на босненското издание " Espreso ", което направи материал за горещата българка с забавно заглавие. " Фонът е като праскова, бельото като че ли е изядено, а полукълбата са заоблени и гладки, проблясващи като гневна гръмотевица ". Доста поетично!

Разбира се, материалът е доминиран от настоящи фотоси на провокативната Лозанова, а късият текст към него гласи: " Точно когато си помислим, че сме привикнали с провокативните фотоси на Николета Лозанова, тя намира метод да опровергае това. Приятелката на Николай Михайлов е известна с предизвикателни фотоси, които освен стопират дъха, само че и карат сърцето да бие учестено ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР