Приятелката на майката на дартс сензацията Люк Литлър защити романа

...
Приятелката на майката на дартс сензацията Люк Литлър защити романа
Коментари Харесай

Приятелката на майката на дартс звездата Люк Литлър яростно защитава разликата във възрастта след „гнусно“ малтретиране

Приятелката на майката на дартс сензацията Люк Литлър отбрани романа им с разликата във възрастта, откакто щерка й беше подложена на „ гнусно “ принуждение от онлайн тролове.

Тийнейджърът Люк, който неотдавна стана известно име, откакто удиви почитателите на дартса с уменията си, е единствено на 16 години, само че излезе обществено с новата си другарка Елоиз Милбърн, на 21, откакто стана ясно, че двойката се среща с шест седмици.

Съобщава се, че двойката се е срещнала, до момента в който е играла на FIFA на XBox и от този момент Елоиз е била видяна да поддържа новия си другар, който е най-младият състезател на дартс, достигал до финала на Световното състезание по дартс, което ще се организира в лондонския Александра Палас довечера - и можеше да види Люк да прибира £500 000, както и стремежи трофей.

Но майката на Елоиз Аманда Милбърн отвърна на изказванията, че щерка й е „ грабителка на пари “ и жестоките насмешки по отношение на петгодишната разлика във възрастта сред Елоиз и Люк, който ще навърши 1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР