Приятелката на Леонардо ди Каприо, Витория Черети, палаво го хвана

...
Приятелката на Леонардо ди Каприо, Витория Черети, палаво го хвана
Коментари Харесай

Парти закачка: Приятелката на Леонардо ди Каприо с палав жест

Приятелката на Леонардо ди Каприо, Витория Черети, палаво го хвана за дупето, до момента в който двамата участваха на празненство за Хелоуин.

На лицето на 25-годишният модел грееше усмивка, до момента в който плъзгаше ръката си в бельото на звездата от „ Вълкът от Уолстрийт “.

Докато Черети беше облечена за случая в костюм и яркочервена перука, Ди Каприо наподобява присъстваше на празничното соаре като себе си.

Leonardo DiCaprio’s girlfriend Vittoria Ceretti grabs his butt in NSFW moment at Halloween party
— Page Six (@PageSix)
Актьорът от " Титаник ", чийто тил беше към камерата в палавите фрагменти, изглеждаше извънредно повърхностно в бяла тениска и черен панталон с присъщата си черна шапка.

Вътрешен човек сподели, че 48-годишният Ди Каприо е излязъл от празненството, с цел да подиша „ малко пресен въздух “, и малко по-късно към него се е включила Черети.

След това двамата започнаха да се „ притискат един към различен “, преди да се върнат вътре, откакто видяха, че ги гледат.

Лео и най-новата му обичана бяха свързани за първи път през август. По това време двамата бяха видяни да се разгорещяват в клуб в Ибиса, Испания.

Оттогава звездата от " Титаник " и италианският модел са видяни да посещават разнообразни събития и празненства дружно из целия свят.

През септември източник сподели на Page Six, че романсът на Ди Каприо и Черети е по-сериозен от инцидентна връзка.

Leonardo DiCaprio’s girlfriend Vittoria Ceretti grabs his butt at Halloween party
— Assemble X (@NewFrontierTom)
„ Те прекарват много време дружно през последните няколко месеца и се радват да се опознаят на по-дълбоко равнище “ , сподели вътрешният човек.

Всъщност Черети даже прекара време с артиста и майка му Ирмелин Инденбиркен по време на разходка в музей в Италия предишния месец.

Leonardo DiCaprio's new girlfriend Vittoria Ceretti gets affectionate with A-list actor as she grabs his behind while embracing at Halloween party in LA
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Това е първата обществена връзка на Ди Каприо след раздялата му с Камила Мороне през август 2022 година

Що се отнася до Черети, тя преди този момент беше омъжена за диджея Матео Милери, само че двамата неотдавна се разделиха.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР