Приятелка на Азия Ардженто е знаела похотливите й забежки, но

...
Приятелка на Азия Ардженто е знаела похотливите й забежки, но
Коментари Харесай

Приятелка на Азия Ардженто призна за похотливите й забежки

Приятелка на Азия Ардженто е знаела сластните й забежки, само че си е траела. Актрисата Роуз Макгауън, която бе една от първите, включили се към придвижването #MeToo, призна обществено, че е скрила истината за нейната колежка.

"Много хора желаят от мен да дам отговори, свързани със скорошните събития към Азия Ардженто. Тези хора считат, че тъй като орисите ни бяха непроменяемо свързани през последната година, че съм обвързвана по някакъв метод с случая. Това не е по този начин ", се споделя в формалното изказване на звездата от "Чародейките ".

Роуз Макгауън акцентира, че единственото общо нещо сред нея и Ардженто е, че и двете са били жертва на полов тормоз.

„ Получих телефонно позвъняване и няколко известия от приятелката ми Рейн Доув (известен модел). Тя сподели, че е поддържала връзка с Азия и че самата тя й признала, че в действителност е имала полов контакт с Джими Бенет. Рейн показа още, че Азия е получавала голи фотоси от него от времето, в което той е бил още на 12 години. Самата тя споделила в кореспонденцията си с Рейн, че не е подхванала никакви дейности по отношение на тези фотоси ", изяснява още Макгауън.

Актрисата, която към този момент не е в положителни другарски връзки с Азия, разяснява, че има още информация по случая, само че за момента счита да не я разкрива поради почналото следствие.

Преди броени дни 22-годишният Джими Бенет упрекна колежката му Азия Ардженто в полов тормоз. Звездата, която му платила крупна сума пари, с цел да си мълчи, разгласи, че ще търси правата си в съда.

Източник: tialoto.bg
Източник: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР