Приятелите на Робин Уиндзор започнаха неистово тридневно издирване, за да

...
Приятелите на Робин Уиндзор започнаха неистово тридневно издирване, за да
Коментари Харесай

Приятелите на Робин Уиндзор започнаха трескаво тридневно издирване, за да спасят звездата Strictly, след като той изчезна

Приятелите на Робин Уиндзор започнаха неистово тридневно търсене, с цел да спасят звездата Strictly, откакто той изчезна предходната седмица.

Винсънт Симон, който познава Робин от 17-годишна възраст, сподели, че непосредствен другар на танцьора почнал трескаво да звъни на приятелите му, откакто той липсващ. Но за жалост те закъсняха прекалено много и 44-годишният Робин беше открит мъртъв в хотелска стая в Лондон в понеделник.

Танцьорът Винсънт, който планираше турне с Робин, озаглавено The Legends по-късно тази година, описа по какъв начин неговата загубата на приятеля го е разрушило сърцето му. Той сподели: „ Първото нещо, за което си помислих, когато отворих очи тази заран, беше Робин. Той беше най-хубавият мъж, който съм срещала. Робин е имал такива моменти в предишното – това беше непрекъснат проблем. Откъсваше се от хората за два-три дни. Тогава щеше да се върне в света, в действителността. Но този път той не се върна. ”

Робин беше приказвал намерено за борбата си с депресията. Той даже ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР