Приятелите на Кейт Гарауей започнаха яростна защита срещу нея, след

...
Приятелите на Кейт Гарауей започнаха яростна защита срещу нея, след
Коментари Харесай

Приятелите на Кейт Гарауей от шоубизнеса предприемат ожесточена защита, тъй като троловете я обвиняват, че „експлоатира“ Дерек

Приятелите на Кейт Гарауей започнаха гневна отбрана против нея, откакто троловете нападнаха документалния филм на ITV Историята на Дерек.

The последната част от това, което се трансформира в трилогия от документални филми, откогато Дерек Дрейпър се разболя пагубно от Covid преди четири години, беше излъчена във вторник вечер. Историята на Дерек стартира през май 2023 година, когато някогашният консултант по труда, трансформирал се в психотерапевт, споделя пред камерата: „ Искам да бъда чут “.

Кейт хвърля светлина върху минусите в системата за грижи в последния документален филм и изключителните разноски за грижа за някого вкъщи. Жестоки тролове подлагаха на критика водещата на Good Morning Britain, само че известните й другари скочиха да я защитят.

Възхвалявайки Кейт, Пиърс Морган написа на X, прочут преди като Twitter: „ Последният филм на @kategarraway за нейния обичан Дерек беше трогателен, въодушевяващ и изцяло влудяващ. Нашата система за грижи е толкоз разрушена, само че въпреки всичко о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР