Приятели,Знам, че доста от вас ме смятат за глупав кремлински

...
Приятели,Знам, че доста от вас ме смятат за глупав кремлински
Коментари Харесай

УМНОКРАСИВАТА КАСТА СКОРО ЩЕ СТАНЕ ЗА ПОСМЕШИЩЕ ЗА ИДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ

Приятели,

Знам, че много от вас ме считат за малоумен кремлински трол, който получава безвъзмездни пелмени с телешко и консерви със сьомга от Берьозка, а други желаят да ме фраснат с първата лопата, която намерят, само че има някои неща, които е хубаво най-малко да позволите да се дискутират.

Преди два месеца медиите непрекъснато сочеха с пръст инфлацията в Русия и падението на рублата, само че не загатваха чудовищната такава в Европа. Ние всички обедняхме с 30%, само че за някои бе по-важно на Вова да му е по-зле. Сега към този момент Ройтерс споделя, че рублата е най-добре представящата се валута (),

като Русия записва първата си дефлация от 30 години насам ()

Запад се смееше по какъв начин щял да изолира Русия, а на процедура се изолира самичък от останалия свят. Първо Аржентина и Иран, а след това С. Арабия, Египет и Турция желаеха да влязат в BRICS. ().

Доскорошните най-верни съдружници Турция и С.Арабия към този момент почнаха да се замислят, а още по-шокиращото е, че исторически религиозни врагове като С.Арабия и Иран, чийто шиитско-сунитски раздор бе ловко експлоатиран от Съединени американски щати и Запад, в този момент може да се окажат на една страна.

На всичкото от горната страна не водачите на омразния Изток, а креслата на тези от Запад почнаха да се клатят. Премиерите на Англия и Италия подадоха оставки, държавни управления в Европа се разпадат, в това число и нашето, хората към този момент не устоят и излизат на стачки.

Запад по какъв начин дава отговор на този своебразен протест? Със закани и жадност за повече спорове. Свалят държавното управление на Пакистан, Шри Ланка банкрутира след многократни заеми от МВФ и налагането на „зелена“ политика, заплашват Индия и Китай със санкции(), а в този момент Байдън е на тур с цел да подкокоросва всички за война против Иран и за нейното бъдещо плячкосване

(). Използват други нации, с цел да се бият за идеите им посредством корумпирани водачи.

А даже на правилни и сервилни режими, като тези на С.Арабия и Катар, към този момент взема да им тръсва и почват да се оглеждат.

С тази арогантна политика скоро балонът ще се спука. А и сами виждате с каква демонична завист се развъждат медийните зомбита. Днес ненавиждат Русия, на следващия ден Китай, след това ще кажат, че Иран е заплаха за вселената, след това Индия, Венецуела, половин Африка и като теглиш чертата тия хора ненавиждат до плашеща нервност 4/5 от света. Инак ние сме били крайнодесни и фашисти, въпреки да не знаят какво значат тези термини. Но се нуждаят от врагове. Тези, които им посочат медиите. Страстно четат и попиват.

Обвиняват всеки, че е расист, а самите те са най-големите расисти. Обвиняват всички, че са комунисти, а те са най-големите левичари. Говорят за феминизъм и сексизъм, а желаят неспособни мъже, които нямат никакви шансове в мъжките спортове, да се вършат на дами и да се състезават при дамите, съсипвайки женския спорт.  Не загатват рестриктивните мерки за дами в близкия изток, в противен случай, предизвикват ги. Искат да одобряват бежанци, но поддържат войните в далечните им страни, които генерират бежанци. Като прибавим демографската бомба в Европа, тази умнокрасива прослойка скоро ще стане за посмешище за идните генерации.

Но несъмнено, по-важното е да ненавиждат „враговете“. Това автоматизирано ги прави носители на белезите на „висшата класа“ и ще реши проблемите на всички.

Daher Farid Daher – Lammoth
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР