Приятели събраха пари за погребението на Митко Мирчев-Тапиро и го

...
Приятели събраха пари за погребението на Митко Мирчев-Тапиро и го
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за джигита Марин, затрил дупнишката легенда Тапиро

Приятели събраха пари за погребението на Митко Мирчев-Тапиро и го изпратиха по последния му земен път до гробищен парк в Дупница. За погребението му пристигнали негови другари и от Благоевград.

“Тапиро има заделени пари, само че ние от почитание към него събрахме пари за погребението му. В Дупница се носи слух, че общината ще извърши погребението му, няма такова нещо”, съобщи другар на починалия Митко Мирчев и добави, че Тапиро е имал брат – Цеката, който живеел в Благоевград, умрял преди няколко години.

Роднини ще наследят имуществото му, написа struma.bg.

В деня на погребението от Окръжна прокуратура в Кюстендил оповестиха, че не е имало предумисъл при тежката злополука, при която почина Мирчев и двама души бяха тежко ранени. Един от потърпевшите в ПТП-то – 27-годишният Марио Симеонов, е декларирал пред разселващ служител на реда, че 49-годишният водач на мерцедеса Марин Георгиев е от групата другари на Тапиро и не може да повярва, че това се е случило.

“Марин Георгиев е освободен след 24-часовото му задържане. Той е съдействал на дознателите при следствието. Сам е поискал да даде кръв за алкохолна проба. Разкайва се и не може да си изясни за какво се е случил нещастният случай. Предстои експертиза на автомобила”, съобщи представителят на Окръжна прокуратура Мариана Сиракова.

Синът на Марин Георгиев – Даниел, е с непрекъсната мярка за задържане, откакто преди към седмица той и негов другар от Сапарева баня пребиха Георги Трушев от село Ресилово поради това, че обиждал бременна жена. Трушев умря преди два дни в “Пирогов” от тежка черепно-мозъчна контузия от побоя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР