Приятели несъмнено е един от най-обичаните ситкоми на всички времена,

...
Приятели несъмнено е един от най-обичаните ситкоми на всички времена,
Коментари Харесай

Чандлър - приятелят, който всеки би искал да има

" Приятели " безспорно е един от най-обичаните ситкоми на всички времена, а измежду емблематичните артисти Чандлър Бинг се откроява като извънреден воин. Той по неповторим метод въплъщава качествата на предан другар и има възприятие за комизъм, което го прави обичани воин от сериала на хиляди хора по света. В продължение на 10 сезона ролята на Чандлър като постоянно подкрепящ другар и източник на смях оставя незаличимо влияние върху феновете. Ето за какво Чандлър Бинг е оня другар, който всеки би желал да има в живота си.

Приятел за цялостен живот



Характерно за героя на Матю Пери е неразрушимата му другарска връзка с останалите герои в сериала, изключително с Джоуи Трибиани. Тяхното приятелство дава образец за преданост и почтеност. Непоколебимата поддръжка на Чандлър за приятелите му е явна в моменти като този, когато с Моника се местят от емблематичния апартамент в нов дом - нещо, което Джоуи дълго време не желае да одобри. Повратният миг е, когато Джоуи идва на посетители в къщата и Чандлър и Моника му споделят, че имат " стая на Джоуи " - нещо, за което Чандлър несъмнено е убедил Моника да създадат.

Честността на Чандлър като другар е непоколебима, което акцентира същинската му същина. Въпреки минусите си, той постоянно е подготвен да изслуша приятелите си и да им даде успокоителен съвет, когато се нуждаят от него. Чрез трайната си преданост и подготвеност да стигне до крайности, с цел да отбрани околните си, Чандлър изобразява същинската същина на другарството.

Винаги обаятелен



Всички, които са израснали със сериала " Приятели ", няма по какъв начин да не са се привързали към Чандлър поради неговия сексапил, жлъч и бърз разум. Незабравимите едносрични реплики на Чандлър, като да вземем за пример присъщата му фраза " Мога ли да бъда по-... ", се трансфораха в съществена част от привлекателността на сериала и оставиха трайно влияние върху публиката. Обичаме неговите странни изводи като: " Преди 9 ч. сутринта споделям повече нелепости, в сравнение с множеството хора споделят през целия ден. " или " До 25-годишна възраст си мислех, че единственият отговор на " Обичам те " е " О, по дяволите! "

Хумор като на никой различен



Хумористичните странности на Чандлър и брилянтният му комедиен тайминг непрекъснато внасят лекост даже в най-предизвикателните обстановки. Способността му да употребява хумора като механизъм за справяне е по едно и също време очарователна и привлекателна. Независимо дали става въпрос за саркастичните му мнения или за съвършено поднесените удари, възприятието за комизъм на Чандлър остава характерен детайл от неговия темперамент, правейки всеки епизод занимателен и запаметяващ се. “Понякога ми се желае да съм лесбийка... На глас ли го споделих?! ” “Вчера пропуших отново, а през днешния ден... още пуша. ”

Израства като персона



Нюансираното осъществяване на Матю Пери в ролята на Чандлър Бинг оставя незаличима диря в пейзажа на ситкомите. В началото той е прочувствено изостанал мъж и трагичен корпоративен служащ. Прекалено проучва всеки дребен подробност в срещите си и се разделя с дами по тривиални аргументи.

Но до края на " Приятели " трансформацията на Чандлър остави позитивно влияние върху почитателите. Перипетиите подлагат на тестване всяка мощ и уязвимост на характера му. От сполучливото справяне с неразрешена контузия от детството до промяната на кариерата - Чандлър Бинг дава на почитателите доста храна за размисъл.

Чандлър Бинг несъмнено се откроява измежду запаметяващите се герои в " Приятели " поради ролята си на най-хубав другар и неповторимото си възприятие за комизъм. Любезният темперамент на Чандлър, бързият му разум и лоялността към приятелите му го вършат любим на публиката, в това число и на мен. Героят му ни припомня за смисъла на същинското другарство и способността да намираме комизъм в предизвикателни обстановки. Без Чандлър " Приятели " сигурно щеше да загуби своята искра. Така че, за Чандлър Бинг - фиктивен воин, който продължава да допира живота ни със своето духовитост, сърце и същинско другарство.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР