Приятели на пловдивчанина Георги Ташев, известен с борбата си за

...
Приятели на пловдивчанина Георги Ташев, известен с борбата си за
Коментари Харесай

Голяма трагедия в Пловдив, отиде си...

Приятели на пловдивчанина Георги Ташев, прочут с битката си за правата на животните, на следващия ден ще си вземат довиждане с него. Той ще бъде кремиран в Крематориума на Рогошко часа, а изпращането е в 11 часа. Той е умрял след боледуване през вчерашния ден в дома си, написа "Трафик ".

Жоро Ташев беше и ще остане вечно като най- същинския труженик,защитник и герой за свободата и правото на битие на българските кучета...До последния миг от живота си, болен -той се опитваше да оказва помощ на всички..., написа неговата другарка Галина Димитрова.

Един човек напусна земния си път, само че след себе си остави единствено любов и удивление в сърцата на тези,които същински го познаваха...!!!Един популярен човек,който изпепеляваше с думи и жлъч и разобличаваше тези, псевдо- обичащи животните...Един човек,който посвети години от живота си да се бори за Тях- неговите четириноги другари..

Един човек, който не се скъпеше да раздава опит, да учи и да оказва помощ на всеки, протегнал ръка за помощ...Един човек, който остана последния Мохикан в битката за избавяне на всички тези - безгласните,които имаха потребност от него....



Благодаря ти Георги Ташев,че беше мой същински другар,Благодаря ти за всичко това на което ме научи,Благодаря ти,че остана същински, заслужен и себераздаващ се до дъно....!!!

Дано намериш покой, там където си, и прикрит - някъде в безкрая ще чакаш срещата с твоя Честър....
Поклон Човеко за всичко,което беше и което ще останеш вечно, написа тя.

След гибелта на Георги Ташев, приятелите му са загрижени и за ориста на неговият най- правилен другар - кучето Чейсър. Чейсър, наклеветен за нападателен, е избавен от Георги и осиновен от него. Близка на Ташев - Мария Драмова е поела грижите за любимеца му.

"Нека помогнем най-малко на неговия Чейсър да изживее живота си без ограничения и безшумно и добродушно да чака срещата си със своя Жоро,там......, където може би светът е по-добър.. " написа Галина Димитрова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР