Приятели на планинския спасител Петър Манолов, който скочи от прозорец

...
Приятели на планинския спасител Петър Манолов, който скочи от прозорец
Коментари Харесай

Приятели осиновяват кучето на загиналия планински спасител о...

Приятели на планинския избавител Петър Манолов, който скочи от прозорец на карловската болница преди дни и почина на място, осиновяват неговото куче Джони. Броени часове откакто стана известно в обществените мрежи, че няма кой да се грижи за любимеца на починалия Петьо Манолов, две фамилии, негови близки другари, поотделно са декларирали предпочитание да осиновят кучето.

Джони и Петьо са били дружно от няколко години. Открили се инцидентно. Петьо бил с сътрудници на хижа „ Васил Левски “, а екскурзиант им съобщил, че на връх Купена има куче, което очевидно е изгубило стопанина си. Спасителят незабавно тръгнал, намерил кучето, дал му името Джони и оттогава били неразделни.

Петьо разхождаше Джони три пъти дневно в Балкана, тренираше го, водеше го и на дълги походи в планините, припомниха във ФБ негови другари.

Не пишете нелепости в мрежата, кучето няма да остане без собственик, реагира Тихомир Томанов. Джони постоянно ще има собственик, безапелационна е и Pepa Dimitrova.

Трагедията на Петър Манолов покруси приятелите му, както други и десетки карловци, които го познаваха и срещаха по пътеките в Балкана. След неговата загуба те избират да замълчат в памет на собствен другар и да не търсят повода за непредвидения край.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР