Приятели, на 8 март излиза новият ни брой!Водещата тема е:КАКВО

...
Приятели, на 8 март излиза новият ни брой!Водещата тема е:КАКВО
Коментари Харесай

Какво тресе Земята?

Приятели, на 8 март излиза новият ни брой!
Водещата тематика е:
КАКВО ТРЕСЕ ЗЕМЯТА?

Навлизаме ли в следващото галактическо събитие, което на всеки 3200 години провокира бедствия, унищожили не една цивилизация?

Поредица от мощни трусове взе живота на над 50 000 души в прилежаща Турция и Сирия, като броят на починалите ще нарасне още. Двата труса от 6 февруари 2023 година (с магнитуд 7,7 и 7,5) унищожиха 10 провинции, в които живее към 15% от популацията на Турция, или към 13,4 млн. души! Щетите са за над 71 милиарда $. На 20-и ново земетресение (с магнитуд 6,4) уби още трима души в Турция. На 23 февруари трусове с магнитуд 6,8 и 7,2 разклатиха Таджикистан.

Броят на разломите със страховити размери стартира да пораства заплашително. Междувременно в Италия, Гърция, Турция, Ливан, Кипър и други страни морското равнище спадна осезаемо. Водата се отдръпна на десетки метри, втрещявайки местните жители. Явление, което се случва за първи път (но не бе отразено от нито една огромна медия или интернационална агенция).
Учени пък съобщават за мощни лъчения към Земята и за намаляване на магнитното й поле. Какво става? Докато вниманието ни е отвлечено с пандемия, война, избори и газовете на кравите, нещо доста по-сериозно се случва тъкмо под краката ни.ИМАМЕ ПРАВО ДА ЗНАЕМ. Мощни взривове във вътрешността на Земята провокират дълбокофокусни трусове, заплашват да убият милиони и да разсънят огромните вулканиМАГНЕТИЗМЪТ ОТСЛАБВА И ЗЕМЯТА ТРЕПЕРИ. Ще се извърнат ли магнитните полюси? От последното превръщане цели 15 пъти е имало риск това да стане поради огромни спадове на магнетизма, те обаче не са достигнали нужните 90%, с цел да се случиСЛУЧВА съдебна експертиза НА ВСЕКИ 3200 година Исторически взор демонстрира, че има цикличност на бедствията. За стотици години изчезват познания, просвета, писмености. Може би сме на прага на подобен колапсHAARP ЛИ Е? 9 страни затварят дипломатическите си задачи и предизвестяват хората да изоставен Турция 4 дена преди земетресенията на 6 февруари. Странни сияния в небето. Два мощни труса един след различен. Случайни ли са тези събития?УЧИТЕЛЯ ПЕТЪР ДЪНОВ: ВСИЧКО СТАРО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ. Ще пристигна ден, когато в света ще стане такова земетресение, от което главите на хората ще побелеят. Главите им ще побелеят, само че сърцата и умовете им мигновено ще се отворят.Запознайте се с другите забавни тематики в броя тук
Купете броя от тук
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР