Приятели, имам да Ви споделя нещо много съкровено и важно

...
Приятели, имам да Ви споделя нещо много съкровено и важно
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Нели от Търси се си направи реклама с развода

" Приятели, имам да Ви споделя нещо доста съкровено и значимо за мен! След дълъг, персонален път на промяна и духовно израстване на 19 февруари пускам моя нов план - MINDКаст. Създадох една духовна работилница, в която сплотявам известни лица и техните духовни и психически ментори, които им оказват помощ да вървят в пътя на светлината. Основната линия на това пространство ще бъде - достоверността! Хората, такива, каквито са, нормализиране на рецесията и болката, бягство от най-голямата болест на съвремието - устрема към видимо съвършенство, зад което се крият бездни от контузии и липса на обич към себе си.
Този план се роди, до момента в който самата аз търсех моите ментори, с които да осветя контузиите, да ги видя, приема и прекарвам. И по този начин открих толкоз доста светли създания, които посредством разнообразни способи, техники и похвати оказват помощ на душата да се върне на пътя си " - споделя прясно разведената Нели Хаджийска, която си направи реклама с раздялата с мъжа си Данаил. Неслучайно преди час Нели заяви, че се е развела, а малко по-късно разгласи новия си план, видя Lupa.bg.



" В MINDКаст известните хора ще показват своите терапевти, медитарори, констелатори, хора, които владеят разнообразни похвати към себепознанието и духовното израстване.
По този път, по който минах не беше елементарно, признавам си. Наложи се да пусна доста мои неверни модели на държание и още по-трудно да пусна хора, които към този момент не са в моята вибрационна действителност. След 17 години брак и една красива дълголетна обич с моя брачен партньор избрахме да забележим и признаем истината - някъде по пътя се разминахме и колкото и да вярвахме, че нашата обич ще бъде безконечна, в един миг осъзнахме, че онази магия, която ни е свързвала към този момент я няма.
Трудно е да осветиш тази истина, да приемеш и да пуснеш концепцията за безкрайност в любовта. Но по-трудното е да се преструваш, че я има, да пълниш празнината, да опаковаш неналичието в целoфан и панделка....
Няма трети човек, няма кавги, няма кино сюжети, просто надълбоко осъзнаване, че към този момент вибрираме на разнообразни честоти. Пускаме се с любов и признателност, само че оставаме свързани постоянно, като родители на нашите деца. Интервю по тематиката давам единствено на моя сътрудник и дълготраен другар Жоро Тошев и затварям тематиката, тъй като всичко, което имам за казване споделям пред него и в  този единствен пост.
Призивът ми е да се вглеждате в точния момент в себе си, да се научите да чувате душата си, да бъдете прями, достоверни и да не разчитате, че любовта е безконечна, а да я отглеждате като най-скъпоценното дете - в дълбоки откровени диалози, схващане и приемане, другояче така или другояче тя ще изтече...
В новата си версия родих и новият план, който в действителност одобрявам като свое второ дете, тъй като платих цената му с доста и дълбоки персонални трансформации.
MINDкаст започва на 19 февруари, за собствен първи посетител избрах или по скоро Вселената ми подаде една огромна, светла, творяща душа - Хилда Казасян, която ще показа двама от своите духовни ментори - медитаторът Милена Голева и терапевта по тета лекуване Мария Шопова.
Обещавам Ви, че душата Ви ще се усеща вкъщи
Очаквам Ви!
Благодаря за доверието! " - споделя русокоската. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР