Приянка Чопра и Ник Джонас са couple goals и никой

...
Приянка Чопра и Ник Джонас са couple goals и никой
Коментари Харесай

Всички завиждат на Ник Джонас! Ето какво му позволява Приянка Чопра

Приянка Чопра и Ник Джонас са couple goals и никой не може да оспори това. Двамата са топ световна двойка, а всяка тяхна поява става мотив за десетки заглавия и мнения. Само припомняме, че двамата подвигнаха толкоз обилна женитба, че близо две седмици след събитието се пишеше единствено за тях по светските издания.

Как обаче се поддържа пристрастеността жива, когато си по отношение на доста секси, прочут и богат човек (разбирайте, че има доста варианти да изневерява, тъй като изкушенията са огромни)? Ами... елементарно - със шерване, диалози и прекрасен секс, все неща, които Приянка и Ник имат, а битовите тематики не съществуват, тъй като двамата несъмнено не си приказват за сметките за тока или газта. 

Виж още: Червеното отново е на мода: Популярните българки, които върнаха цвета още веднъж в косите

Приянка обаче си пази мъжа и го съблазнява при всеки комфортен миг. Така неотдавна тя показа фрагменти в Инстаграм, на които виждаме, че даже разрешава на Ник да похапва сладко от... задните ѝ елементи. Е, дано не преувеличаваме, тъй като фотографията е шеговита, а красивата брюнетка е оставила проницателен коментар до фотографията: " Лека закуска ". Феновете на двойката пишат, че закуската им е прекомерно гореща, само че сигурно е добър старт на деня.

Виж още: Секс за пари или по обич? А за какво не и двете, пита новата Мис Силикон! Коя е Жасмина?

Иначе Приянка е затрупана от работа, а неотдавна се завърна в Съединени американски щати, откакто няколко месеца прекара в Лондон, където снима последния си филм " Citdel ", който е шпионски трилър. В лентата Приянка си партнира с Ричард Мадън, който се прочу много след присъединяване си в " Игри на тронове ". Съвсем скоро ще можем да се насладим на Приянка и в " Матрица 4 ", чиято премиера също следва.

Виж още: Лято до безкрайност: Джулиана Гани се впечатли от Тунис, само че и шашна локалните в конкурс

Изображение: https://www.instagram.com/priyankachopra/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР