Приянка Чопра и Ник Джонас представиха на света своето очарователно

...
Приянка Чопра и Ник Джонас представиха на света своето очарователно
Коментари Харесай

Запознайте се с Малти! Приянка Чопра и Ник Джонас споделиха първа снимка на дъщеря си

Приянка Чопра и Ник Джонас показаха на света своето очарователно момиченце.

Актрисата показа фотография с детето си в своя Instagram, дружно с прочувствено обръщение за Деня на майката, описващо първите месеци от живота на бебето. На фотографията Чопра държи дребната си щерка, на име Малти Мари Чопра Джонас, до момента в който бебето е облечено в очарователна розова рокля и лента за глава в звук.

За сладката фотография Приянка носи дънково яке и се усмихва, прегръщайки дребната Малти, а Ник държи бебето за ръка.

„ На този Ден на майката не можем да не разсъждаваме върху последните няколко месеца и влакчето, на което бяхме, само че в този момент знаем, че толкоз доста хора също са го изпитали “, написа актрисата към трогателния кадър. „ След повече от 100 дни в интензивното поделение, нашето малко момиченце най-сетне си е вкъщи. Пътуването на всяко семейство е неповторимо и изисква религия и до момента в който нашето беше няколко предизвикателни месеца, това, което става изцяло ясно в ретроспекция, е какъв брой скъп и съвършен е всеки миг. “

„ Ние сме доста щастливи, че нашето малко момиченце най-сетне си е вкъщи и просто желаеме да благодарим на всеки доктор, здравна сестра и експерт в болничното заведение в Лос Анджелис, които бяха там безкористно на всяка крачка от пътя. Нашата последваща глава стартира в този момент, а нашето бебе е същински герой. Дай им да се схванат, ММ! Мама и баща те обичат “ , продължи тя.

Първата фотография на Малти идва четири месеца откакто Приянка и Ник посрещнаха бебето посредством сурогатно майчинство. Източник по-рано сподели пред Entertainment Tonight, че двамата обожават да са родители.

„ Приянка и Ник обичат да са родители и прекарват доста време вкъщи “, описа източникът. „ Двамата желаеха деца от известно време и са толкоз щастливи, че най-сетне това се случи. Приянка и Ник пазят персоналния си живот, само че са разрешили на близки другари и семейство да се срещнат с бебето им. “

Двойката подписа брак през декември 2018 година с поредност от празненства , в това число западна гала и обичайната хиндуистка гала.

Миналата година двойката означи третата годишнина от сватбата си с сантиментална вечеря в стая, украсена с десетки бели свещи, розови листенца и големи букви с надпис „ Завинаги “.

„ Живеем в фантазия “ , написа Чопра под фотография на сантиментално подредената маса, която включваше картичка с надпис: „ Намерих те, омъжих се за теб, арестувам те “.
 Най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас  Най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас  Най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас  Най-милите моменти на Приянка Чопра и Ник Джонас
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР