Привличането на крайния защитник на Айнтрахт Талеб Тауата от страна

...
Привличането на крайния защитник на Айнтрахт Талеб Тауата от страна
Коментари Харесай

Левски има повече от жестока конкуренция за Талеб Тауата

Привличането на крайния бранител на Айнтрахт Талеб Тауата от страна на Левски няма да е по никакъв начин лесна задача. "Сините " имат жестока конкуренция за подписа на 27-годишния футболист, който е нежелателен от треньорския щаб във Франкфурт.

Според информацията на вестник "Билд ", към него има три съществени предложения, с изключение на тази от българския гранд. Две от тях са от израелските Макаби Тел Авив и Макаби Хайфа, а третата е от представителя на Примера дивисион Леванте.

И трите клуба могат да си разрешат много по-добри финансови условия, в сравнение с може да му се предложат на "Герена ". А самият Тауата е посочил, че ще е много скъпа инвестиция, тъй като при започване на месеца е отказал 300 хиляди евро годишно заплащане от белгийския исполин Андерлехт с Венсан Компани отпред.

Големият коз на Левски се споделя Петър Хубчев. Специалистът е някогашен състезател на Айнтрахт и си е обезпечил полпозишън в договарянията с това. Важното е още, че към този момент е имал диалог с израелския национал, а предвид на обстоятелството, че съумя да убеди и 9-те нови попълнения на тима да подпишат контракти след персонална полемика, това може да даде нужното преимущество на "сините " в договарянията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР