Привличането е твърде сложно, за да бъде обяснено с няколко

...
Привличането е твърде сложно, за да бъде обяснено с няколко
Коментари Харесай

Това са типовете поведение, които привличат жените най-много

Привличането е прекомерно комплицирано, с цел да бъде обяснено накратко. Много са факторите, които могат да повлияят върху това дали една жена ще бъде привлечена от един мъж или не, само че измежду многото се открояват някои видове държание, които несъмнено харесват на дамите и им работят магнетично.

Кавалерство
Кой споделя, че рицарството е мъртво? Много дами се смеят на разнообразни джентълменски жестове от страна на мъжете, само че скрито се усещат като принцеси. Подаването на ръка, правенето на път, помощта при носене на тежки чанти са единствено част от кавалерските видове държание на мъжете, които тайничко пленяват женското сърце и несъмнено вършат усещане.

Зрителен контакт
Очите са пленяващо оръжие, което употребяват освен дамите, само че и мъжете. Зрителният контакт демонстрира предпочитание за повече непосредственост, което може да ви накара да се почувствате специфични, харесвани и значими. Затова мъж, който упорито търси зрителен и физически контакт с вас несъмнено прави усещане и притегля вниманието ви.

Поемане на самодейност
Мъжете, които поемат самодейност и не се опасяват да вършат първи крачки, свободно и намерено показват самочувствието си, са същински магнит за дамите. Не е занимателно, в случай че всякога вие като дама би трябвало да взимате решенията, да поемате начинания, да вършиме първите крачки. Много дами намират това за непривлекателно и отегчаващо във връзките. Жените търсят мъже, на които могат да разчитат, които да усещат като водеща мощ във връзката. Хубаво е понякога и дамите да поемат начинания, само че несъмнено надълбоко кодирано в женската природа е желанието да бъдат покровителствани и закриляни.

Показването на пълномощия и умения
Мъжете печелят женското утвърждение и благосклонности, когато блеснат с някакво умеене, с компетентност или умелост. Много дами намират за ужасно привлекателно, когато един мъж с лекост поправи нещо у дома или по колата. Определено непривлекателни са мъжете, които не могат да се оправят с нищо, като че ли имат две леви ръце.

Премерена авантюристичност
Приключенският дух е впечатляващ и привличащ женското внимание, стига да не граничи с неблагоразумие. Авантюризмът постоянно разсънва пристрастеността у дамите.

Показване на страст
Мъжете постоянно се стараят да потискат страстите си, да крият слабостите си и да се държат като същински мощни мъже. Когато демонстрират страстите, възприятията и слабостите си обаче точно това притегля женското внимание извънредно доста и работи магнетично.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР