Привикнати сме да мислим, че красивите жени не блестят с

...
Привикнати сме да мислим, че красивите жени не блестят с
Коментари Харесай

Големият „недостатък“ на умната жена

Привикнати сме да мислим, че красивите дами не блестят с необикновен разсъдък, както и противоположното. Според откриватели обаче измежду „ минусите “ на edna интелигентна жена не е по-малко привлекателният външен тип, а по-силният темперамент .

Учени от Австралия стигат до извода, че дамите, надарени с разум, имат добра памет, на практика нямат предубеждения, по-мотивирани са и постоянно реализират задачите си, пишат от. Според откривателите дамите с избухлив манталитет са по-умни освен в разумен, само че и в прочувствен проект .
 Какво има дамата, за която мъжете са подготвени на всичко?  Какво има дамата, за която мъжете са подготвени на всичко?  Какво има дамата, за която мъжете са подготвени на всичко?  Какво има дамата, за която мъжете са подготвени на всичко?
Сложно устроените дами гледат на света по-обективно и намерено. При вземането на решения те се управляват от рационалния, а не от прочувствения аспект .

Авторите на проучването настояват, че дамите с тежък темперамент по-добре осъзнават заобикалящата ги действителност, проучват освен личното си държание, само че и държанието на другите хора . Те по-често се разочароват, тъй като постоянно са фокусирани върху резултата.

Сантименталните и сантиментални персони се провалят по-често от разочарованите циници. Защото, за разлика от последните, те вземат решения посредством страстите си и рядко слушат гласа на здравия разсъдък.
 11-те черти на незабравимата жена  11-те черти на незабравимата жена  11-те черти на незабравимата жена  11-те черти на незабравимата жена
Сложно устроените хора, разочаровани от живота, живеят без розови очила, по тази причина подхождат към слагането на цели по-спокойно, без непотребни страсти. Проблемите за тях не са причина да хленчат, а са просто проблеми, които би трябвало да бъдат решени.

Жените измежду тях са по-независими и по-агресивно отстояват персоналните си граници . Те знаят тъкмо какво желаят от живота и не се опасяват да кажат истината на колегата си, даже знаейки, че няма да му е доста прелестно да я чуе . Но в това време те знаят и по какъв начин да почитат персоналните граници на колегата и са подготвени да чуят истината за себе си.

Сложните дами са прелестни по собствен метод, само че постоянно са самотни. Рядко се среща мъж, талантлив с толкоз висок прочувствен разсъдък, че да е кадърен да поддържа зряла жена с нейните правила и потребности.
 7 аргументи дамите да стоят необвързани с години  7 аргументи дамите да стоят необвързани с години  7 аргументи дамите да стоят необвързани с години  7 аргументи дамите да стоят необвързани с години
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР