Привидения в хотел Виктор, Колорадо … Построен през 1894 г.,

...
Привидения в хотел Виктор, Колорадо … Построен през 1894 г.,
Коментари Харесай

Привидения в хотел Виктор, Колорадо

Привидения в хотел Виктор, Колорадо … Построен през 1894 година, истинският хотел Виктор (Victor Hotel) е бил дървена двуетажна постройка. През август 1899 година, в хотела се случва унищожителен пожар и дървената постройка е опустошена от пламъците. Само за пет часа, пожарът бързо се популяризирал и унищожил съвсем целия град. Основателите на хотел Виктор, братята Уудс, възстановили просторните пространства на постройката, само че този път с тухли и камък. Тъй като, по това време, хотел Виктор е единствената постройка в Колорадо с асансьор, през студените месеци, когато хотела съвсем не работел, умрелите хора от града са качвани в асансьора и са отнасяни до четвъртия етаж на постройката, който е бил трансфорат в спонтанна морга. Очевидно, през днешния ден доста от тези от дълго време умряли поданици населяват историческия хотел ….



Хотел Виктор е издигнат през 1894 г. Хотелът е историческа постройка в миньорския град Виктор, Колорадо, Съединени американски щати. Първият му етаж в началото е бил банка (Citizen’s Bank of Victor). През годините, парцелът е бил банка, център за бизнес офиси, ресторант, магазин за хранителни артикули и шадраван. След като братята Уудс банкрутират, постройката е купена от А. Е. Карлтън, създавайки своя градска банка на първия етаж. Вторият и третият етаж остават офиси, само че четвъртият етаж е преустроен в болница, където интервенции, като незабавна апендектомия, се правят още през 1906 година.



По време на студените зими, сред октомври и юни, когато земята е замръзнала, е невероятно да се изкопават гробове за умрелите в бързо растящия град. Като опция, телата са изкачвани с асансьора и „ складирани “ на четвъртия етаж на постройката, до момента в който земята се размрази задоволително, с цел да бъдат заровени. Не е чудно, че се твърди, че призраци се разхождат по коридорите на този богато декориран хотел от викторианската ера. Няколко индивида стават очевидци на безплътните привидения от четвъртия етаж. Те наподобяват на лекари, пациенти, от време на време са без ръце, крайници и даже глави.



Новият хотел Виктор е издигнат през 1899 година Един клиент разказва прекарванията си в хотела: „ Имах ужасяващо прекарване на четвъртия етаж. Когато заспивах, бях атакуван. Ритах и ​​се пробвах да изкрещя, с цел да го махна от мен. Почувствах го като опит за обезчестяване … Не съм имал сходни случки през другите нощи, в които съм отсядал там. ” Разказва се, че асансьорът в хотела се задвижва „ по лично предпочитание “ към 3 часа всяка нощ, като непрекъснато стопира на третия етаж. Въпреки, че асансьорът постоянно се инспектира и поддържа, той постоянно се задейства, когато никой не е покрай него. Четете още: Призрачната история на някогашния президент Андрю Джаксън Предполага се, че асансьорът е населяван от Еди – миньор от началото на века, който е обитавал в стая 301 при започване на 1900-те години. Преди повече от 100 години, в дребните часове на нощта, Еди пада в отворената шахта на асансьора и се пребива до гибел.



Днес, гостите оповестяват за звук от тежки, безплътни стъпки в стая 301, по коридорите на третия етаж и покрай асансьора. Служители в кухнята на ресторанта описват за реещи се сенки. Лиза, посетителка на хотела, споделя: „ С приятеля ми отседнахме в този хубав викториански хотел през 2005 година Участвахме в събития на морската пехота и хотел Виктор беше единствената ни опция да отседнем някъде за малко. Но, очилата ми изчезнаха в секундата, в която влязохме, с цел да внесем нещата си. Нямахме визия за предишното на хотела. Моите очила внезапно се появиха върху леглото, откакто бяхме претърсили цялата стая и движимостите си …! Асансьорът ни води на четвъртия етаж, вместо на третия, и там чухме стъпки. Телефонът иззвъня 5 или 6 пъти, а когато подвигнах слушалката, никой не се обади … тишина … Чуваха се шумове, които идваха от стените. Завесите сами се движеха без пояснение …



Тогава, защото не искахме да се качваме още веднъж на асансьора, слязохме по задните стълби и отидохме до служителката на рецепцията. Попитахме я дали мястото е населявано от духове. Тя сподели „ Да! “ и ни описа за нещата, които се бяха случили тук. Върнахме се в стаята си и 10 минути по-късно чухме тежки стъпки, които се разхождаха по коридора … Скочих бързо, с цел да отворя вратата и да видя дали мога да хвана някой, който си прави смешки с нас … или нещо още по-лошо … само че, не! Там нямаше никой! След като затворих вратата, 15 секунди по-късно, чухме по какъв начин някой чука по вратата. Скочих в леглото и не помръднах от него цяла нощ! Чувахме шепот, гласове, смях, стъпки, писъци, усещахме потупвания, виждахме по какъв начин завесите се движат сами, по какъв начин предмети изчезват и се появяват още веднъж, както и остарелият асансьор, който се движеше самичък. Иска ми се паранормални откриватели да отидат там! “ Ако решите да посетите Колорадо и да отседнете в хотел Виктор, добре е да имате поради най-малко описа на Лиза …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР