Привържениците на ЦСКА от най-големия фенклуб Сектор Г предупредиха, че

...
Привържениците на ЦСКА от най-големия фенклуб Сектор Г предупредиха, че
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА са готови за протести след обещаната подкрепа от Борисов за "Левски"

Привържениците на ЦСКА от най-големия фенклуб " Сектор Г " предизвестиха, че резервират " правото си на митинги където и както намерим за добре ". Запалянковците са недоволни от думите на министър-председателя Бойко Борисов, че спортният тотализатор може да стане спонсор на " Левски ", както и че е заречен да се построи козирка на " Георги Аспарухов ".

Според " Сектор Г " протичащото се е " безсрамие ", като почитателите виждат неравнопоставеност сред клубовете. Те се аргументират още със скорошното разпределение на 37 млн. лв. от страната за стадионите на пловдивските " Ботев " и " Локомотив, като напомнят и поддръжката за " Лудогорец " и " Берое ".

В последните два домашен мача фенклубът изрази ясно недоволството си към управлението на ЦСКА поради проблемите в клуба, като липсваше проведена поддръжка с песни и флагове, само че имаше обидни викания против Борисов. Запалянковците прецизират, че " даже улисани в личните си проблеми сега, не сме нито слепи, нито глухи ".



Преди 10 дни министърът на спорт Красен Кралев смени управлението на тотото, с цел да вкара " свежа управническа мощност ". В управителния съвет попаднаха двама някогашни футболисти на " Левски " - Гошо Гинчев и Христо Йовов, като и двамата се считат за близки до властта.

" Ако изключим абсолютния абсурд държавният тотализатор да спонсорира с парите на данъкоплатците частна компания, чиито притежатели са с повдигнати двуцифрен брой обвинявания от прокуратурата, като че ли всичко е наред. Или може би е редно да напомним по какъв начин тъкмо въпросният бранш без козирка бе издигнат и от КОГО още веднъж с парите на българския поданик? Или по какъв начин ходещият просълзен емотикон Тити Папазов банкрутира БК " Лефски " с 12 млн. лв. дълг, от които страната не получи нито една стотинка, с цел да се появи след това баскетболният Франкенщайн " Лефски тире Лукойл ", се споделя в изказването на " Сектор Г ".

" Всички знаем по какъв начин тъкмо и с какви пари бе издигната естрада " Моци " и по какъв начин община Разград заплаща налозите на локалното отборче. За другарските връзки по оста ръководещи и жителите на столичния комплекс " Есте " може да се напише цялостен и обособен доклад, даже да бъдат нарязани няколко корабчета за скрап ", допълват ентусиастите, като насочват вниманието към притежателя на " Лудогорец " Кирил Домусчиев и министъра на финансите Владислав Горанов.

Феновете на ЦСКА акцентират, че обичаният им клуб е подложен в друга позиция. Те дават за образец построяването на " Арена Армеец " върху терените, които се употребиха от школата на футболния клуб, както и проблемите със залата на волейболния ЦСКА, който не получава опция да подпише дълготраен контракт за използването и модернизацията ѝ, поради което изгуби главния си спонсор.

" Армията " и нейното модернизиране още веднъж е в застой, откакто няколко от членовете на комисията по оценяването напълно инцидентно си направиха отказ в последния миг, а единият от тях се оказа, че " имал доста работа ". И това в случай че не е равнопоставеност, здраве му кажи. Ако тези безобразия не престават да се развиват пред очите ни и отсега нататък, резервираме правото си на митинги където и както намерим за добре. Дай ми обстоятелствата, а аз ще ти дам правото ", приключват от " Сектор Г ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР