Привържениците на Славия отговориха на боса на белите Венцислав Стефанов,

...
Привържениците на Славия отговориха на боса на белите Венцислав Стефанов,
Коментари Харесай

Феновете на Славия към Венци Стефанов: Ще останете само вие и смеещият се човек!

Привържениците на Славия дадоха отговор на боса на " белите " Венцислав Стефанов, който употребява формалния уебсайт на клуба, с цел да се обърне към тях с отворено писмо.

" Уважаеми господин Стефанов,

Благодарим Ви, че най-накрая обърнахте внимание и на нас - последователите на Славия. Това се случва много рядко и то съвсем постоянно с уязвителни думи по наш адрес. Може би и за това, няма разговор сред нас. Диалог има, когато има взаимно почитание. Ние, славистите към момента имаме вяра, че в спорта сентенцията на Ал Капоне - " с добра дума и револвер в ръка човек може да реализира надалеч повече, в сравнение с единствено с добра дума ", не важи. Спортменското е " Бий, с цел да те почитат ", само че в напълно спортният смисъл, по този начин е и доста по-достойно, и същинско!

Ние господин Стефанов не сме врагове, а съидейници, най-малко това повелява славизмът. Връзката сред нас е прекратена от доста години, само че ние нямаме нищо срещу да се срещнем и поговорим градивно. Ние не устояваме тима, както го вършиме безспорно вие и вашите сътрудници, само че си заплащаме за всичко, колкото определите вие. Проблемът е, че от 24 години ние понижаваме, а вие самичък си отговорете за какво?

Сега на въпроса за " смеещият се човек ". Не сме съгласни от избора на треньор на Славия! Не знаем за какво си мислите, че преди този треньор се е справил. Той наследи подготвен тим от Иван Колев, който победи три пъти поред Левски! Спомнете си какво стана по-късно, по инерция се класирахме за Лига Европа и по-късно по-инерция се свлякохме. Загорчич подвигна летвата на нашите фантазии, на опциите на тима, даже и на вашите доходи, само че това е и обвързване да се надгради след него. Знаете по-добре от нас, че той не си потегли поради неуверени резултати. Той искаше като всеки един упорит човек да продължава напред, ние му го желаем от все сърце. За страдание Заги няма да напредва и просперира с нас. Но здраве да е, Славия е нещо доста по-голямо от всички нас.

Това ни е болката. Ако не деянията схващане и не вземете градивни управителни решения, когато отмине пандемията на стадиона ще останете вие и " смеещият се човек ".

Само Славия "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР