Привърженици на ЦСКА блокираха движението на площад Орлов мост, предаде

...
Привърженици на ЦСКА блокираха движението на площад Орлов мост, предаде
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА блокираха Орлов мост

Привърженици на ЦСКА блокираха придвижването на площад " Орлов мост ", съобщи БГНЕС.

Причина за протестните дейности на ентусиастите на " алените " е прекъсването на реконструкцията на стадион " Българска войска ".

До това се стигна, след тъжба против плана, която влезе в съда. Така не е ясно по кое време ще стартират ремонтните действия, чието начало бе планувано за декември.

Изпълнителният шеф на „ алените “ Филип Филипов съобщи по случая, че ЦСКА ще има стадион, само че „ не мога да допускам по какъв начин могат да се случват такива неща “.

В региона има засилено полицейско наличие, което контролира придвижването в едно от най-натоварените места в центъра на столицата. На няколко пъти бяха хвърлени пиратки, които внесоха ненужно напрежение за миг в другояче мирния митинг на почитателите поради спряната реорганизация на „ Армията “. Чуваха се викания „ Справедливост за ЦСКА “ и „ Искаме стадион “, както и такива срещу Българския футболен съюз.

Запалянковците на ЦСКА се насочиха към " Орлов мост " незабавно след края на дуела с Арда от 15-ия кръг на Първа лига, който приключи при нулево тъждество.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР