Привърженици на Народнорепубликанската партия в Турция се мобилизират за повторния

...
Привърженици на Народнорепубликанската партия в Турция се мобилизират за повторния
Коментари Харесай

Мощна мобилизация срещу Ердоган за новия вот в Истанбул

Привърженици на Народнорепубликанската партия в Турция се активизират за повторния избор на кмет на Истанбул на 23 юни, откакто централната изборна комисия почете настояването на ръководещата Партия на справедливостта и развиването на Реджеп Ердоган и анулира избора на Екрем Имамоглу от опозиционната партия за кмет.

Жители на Истанбул анулират плануваните си за 23 юни отпуски, като авиокомпании и туристически организации разрешават на хората да сменят датите на полетите и пътуванията си гратис, заяви Юронюз. Популярни курорти популяризират подправени известия за предстоящо неприятно време, с цел да откажат истанбулци от визити тъкмо в този уикенд. " Не идвайте в Бодрум на 23 юни ", написа в свое изказване общинският съвет. " Очаква се тежък снеговалеж и плажовете ще бъдат затворени. "  

" Поддържаме контакт с 5500 туристически организации и знаем, че за съвсем всички резервации от Истанбул за този уикенд е поискано да бъдат анулирани ", казва Джем Полатоглу, представител на Travel Agencies Platform.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР