Притеснение, свързано с предстоящите две гостувания на Славия в първенството

...
Притеснение, свързано с предстоящите две гостувания на Славия в първенството
Коментари Харесай

Страх от провокации в ЦСКА

Притеснение, обвързвано с идните две гостувания на Славия в шампионата и шампионата за купата на България, се е настанило на стадион „ Българска войска “.

Както е известно, почитателите на ЦСКА са в открита омраза с президента на белите Венцеслав Стефанов, а при последната аудиенция на отбора в „ Овча Купел “ напролет стотици седалки в бранш В на стадион „ Александър Шаламанов “ бяха счупени и запалени от тях. По този мотив босът на Славия съобщи пред „ Тема Спорт “ оня ден, че билетите за идния в петък турнирен дуел сред двата отбора ще са по 20 лева, само че в случай че се стигне до нови ексцесии тези за борбата за купата във вторник ще са с цена от 50 лв.. В ЦСКА мощно се надяват да не се стига до сходна обстановка, защото тя може да значи и наказване от БФС, обвързвано със идващото домакинство на отбора. Както е известно, то е против Лудогорец, като се явява финален мач на стадион „ Българска войска “ преди идната огромна реорганизация. Дори отчасти затваряне на трибуните за този дуел съществено би навредило на готвения празник на 10 декември. Затова и в Борисовата градина се надяват идните два дуела да преминат спокойни, а есенният дял да бъде закрит уместно с шоу пред цялостен стадион против директния съперник за шампионската купа.

Билетите за дербито към този момент са на изчерпване, като през вчерашния ден целият бранш А бе разпродаден. Остават единични бройки за секторите В и Г. Пропуските се оферират само онлайн на urboapp.com, а е прекомерно евентуално откакто бъдат изчерпани авансово пуснатите в продажба, от касите на „ Армията “ да могат да се купят нова партида стеснен брой билети. Техните цени са 10, 15 и 20 лева
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР